Kino v parku: pregled filmskih projekcij od 27. junija do 29. junija 2024

Tudi letos se v Češminov park vrača težko pričakovani letni kino, ki nas bo od 27. junija do 13. julija  navduševal  s skrbno izbranimi poletnimi filmi in sproščenim vzdušjem. Vse projekcije filmov so brezplačne in se začnejo ob 21:30 v Češminovem parku v Domžalah. 

Tokrat bo v čarobnem ambientu Češminovega parka na voljo 200 sedežev, brez sedežnega reda in rezervacij. Obiskovalci s seboj lahko prinesemo tudi svoje ležalnike, stole ali piknik odeje in se udobno namestimo ter uživamo v filmskem večeru. V primeru slabega vremena se projekcije ob isti uri prestavijo v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61, Domžale).

Četrtek, 27. junij 2024: Kaj pa Ester?

Ester pusti Kaja, ki se s tem nikakor noče sprijazniti, zato ji sledi na novo šolo. Vse se zakomplicira. Romantična komedija Tosje Flakerja Berceta z Bojanom Cvjetićaninom in Katjo Predan v glavnih vlogah.

”Nič ni za vedno. Razen ljubezen. In srednja šola.”

Več o filmu si lahko preberete tukaj.

Petek, 28. junij 2024: Varuhi formule

Film, posnet po resnični zgodbi, režiserja in igralca Dragana Bjelogrlića, govori o nesreči leta 1958 v Vinči, zaradi katere bi lahko izgubilo življenje šest raziskovalcev.

Več o filmu si lahko preberete tukaj.

Sobota, 29. junij 2024: Pretekla življenja

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!

Več o filmu si lahko preberete tukaj.

Se vidimo v Češminu ob 21.30!

Karin Božič Zupančič; Foto: KD Franca Bernika Domžale, Občina Domžale

Sorodni prispevek:

Poletni Kino v parku je nazaj

Tagi