KD Franca Bernika: pregled kulturnih dogodkov od 3. junija do 9. junija 2024

Ta teden bo v znamenju glasbe, saj se obeta vrsta zanimivih kulturnih glasbenih dogodkov. Med njimi bo tudi koncertni recital Otroškega pevskega zbora OŠ Rodica z naslovom “Danes poje mi korak”. Oglejmo si podrobneje, kaj vse nas čaka v tem tednu.

Javni zavod Kulturni dom Franca Bernika Domžale je ključnen pri kulturni identiteti Domžal in ima pomembno vlogo pri povezovanju skupnosti ter ohranjanju kulturne dediščine. V zadnjih letih se nenehno trudi širiti svojo ponudbo ter privabljati različne umetnike in ustvarjalce tako iz Slovenije kot iz tujine in s tem vsem obiskovalcem ponuditi raznovrsten in zanimiv kulturni program.

Torek, 4. junij 2024

19.00: Danes poje mi korak: Koncertni recital Otroškega pevskega zbora OŠ Rodica

JSKD OI Domžale in OŠ Rodica vabita na avtorski večer Danes poje mi korak. Brezplačne vstopnice lahko prevzamete na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika Domžale.

Lokacija: Kulturni dom Franca Bernika

Četrtek, 6. junij 2024 in petek, 7. junij 2024

20.00: Vita Mavrič in Jani Kovačič: »KONTRA-ALBA«

Glasbeni večer »Kontra-Alba« Vita Mavrič posveča Janiju Kovačiču in njunemu skoraj četrtstoletnemu glasbenemu sodelovanju. On je kantavtor z raskavim ciničnim glasom. Ona šansonjerka z jasnim, čustvenim vokalom. Jani in Vita. Večer in Jutro. Kontra-Alba.

Lokacija: Kulturni dom Franca Bernika

Nedelja, 9. junij 2024

10:00 OBERKRAJN, UNTERKRAJN – BALKAN MACHT FRAJ / glasbeni brunch

Glasbeno-transcendentalni brunch par exellence. Kako zvenita kajmak in marmelada oz. čevapi z matevžem, bi lahko bila primerna podnaslova koncerta, ki nas bo zapeljal po glasbenem genskem zapisu marsikoga od nas.

Lokacija: Arboretum Volčji Potok, park Rozarij

Vabljeni!

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: KD Franca Bernika

 

Tagi