Kako si predstavljaš Domžale v naslednjih 70 – letih?

Nagradni natečaj ob 70-letnici Občine Domžale

V mesecu aprilu praznuje Občina Domžale – v letošnjem letu še posebej visok jubilej – 70. rojstni dan. V ta namen bodo potekale številne prireditve, dogodki in srečanja, ki bodo obenem tudi priložnost, da se srečamo, družimo in prijetno poklepetamo. Eden izmed dogodkov, ki je namenjen druženju vseh generacij, je zagotovo »Spoznajmo se, praznujmo skupaj«., ki bo potekal v sredo, 20. aprila 2022, od 16. ure dalje v Češminovem parku.

Ob tej priložnosti vas na Občini Domžale vabijo, da se odzovete na natečaj z naslovom “Kako si predstavljaš Domžale v naslednjih 70 – letih?”

Dobro jutro. Leto je 2092. Prebudili ste se v Domžalah prihodnosti. Kakšno je postalo naše mesto? Letijo leteči krožniki, mesto poganjajo solarne elektrarne? Ali so naši sošolci roboti? Zaprite oči in se prepustite domišljiji, kaj vidite? Vaše vizije, risbe, domišljijske spise, poezijo, načrte, pa bi radi videli in slišali. Pomagajte nam soustvarjati vizijo, kako izgledajo Domžale 70 let kasneje, v super prihodnosti. Super zabavno bo, vaši prispevki, pa bodo, če se boste potrudili, tudi nagrajeni.

Vaše ideje, literarne predloge, 3 D grafike, risbe … sprejemajo do 12. aprila 2022, na e-naslov: tic@domzale.si.

Najboljši predlogi bodo nagrajeni.

Miha Ulčar; Foto: Visit Domžale

 

Tagi