Kako je Maja Golob, mamica dveh otrok s hrano za dušo shujšala in spremenila življenje?

Maja Golob je velika ljubiteljica knjig, meditacije in strastna oboževalka življenja. Je predana mama, žena skrbnemu možu, specialistka za “hujšanje s hrano za dušo”. Shujšala je več kot 50 kg in svojo izkušnjo podrobneje opisala v knjigi z naslovom »Mala Mal´ca«. O sebi pravi, “da je srečna, vedno nasmejana ženska, ki verjame v pozitivne ljudi! “V torek, 7. novembra 2023, ob 19. uri prihaja v goste v Kulturni dom Radomlje, kjer bo predstavila svojo izkušnjo v boju z odvečnimi kilogrami, saj si želi pomagati tudi drugim.

Predavanje bo potekalo v Kodrovi dvorani Kulturnega doma Radomlje, organizira pa ga Kulturno prosvetno društvo Drouz v sklopu srečanj, ki so namenjena spoznavanju pristopov in načinov, kako snovati življenje bolj radostno in lepo.

Maja Golob že 25 let aktivno deluje na področju osebnostne rasti s prepričanjem, da je vsak človek VZROK in POSLEDICA vsega, kar se mu v življenju dogaja. Na poti skozi življenje jo vodi vera, da si lahko čisto vsak sam spremeni svojo pot na boljše, v kolikor se za to tudi OD-LOČI! OD-LOČITI-SE pomeni ločiti – se – od – … starih prepričanj, ki nam vsekakor ne koristijo na naši poti do srečnejšega življenja.

Po večletnem boju s prekomernimi kilogrami, je Maja Golob našla način, za katerega verjame, da je primeren za vsakogar, ki ga je pripravljen poskusiti. Že od nekdaj se je rada ukvarjala s področjem osebnostne rasti, nikoli pa ni pomislila, da ji bo ravno tovrstno znanje toliko pomagalo na poti hujšanja. Tudi sama je namreč verjela, da je vse odvisno samo od hrane. Pa temu še zdaleč ni tako!

 

Osebno verjame, da je vsaka pot prava pot in da je vsak od nas odgovoren za svoje življenje. Prav tako verjame, da si z učenjem na tujih napakah lahko prihranimo veliko časa. Napake, za katere verjame, da so najpomembnejše, je zbrala v knjigi z naslovom »Mala Mal´ca«, ki jo bo na predavanju tudi pobliže predstavila. »Mala Mal´ca« ni samo knjiga, ampak je priročnik, ki bralca premakne naprej! Priročnik, ki daje mislit, tako zelo potreben zagon in nenazadnje bralcu pomaga narediti prvi korak na poti k večji sreči.

“Ob tem pa velja poudarit, da je seveda najlažje shujšat. Pravo delo se na tej točki šele začne” trdi sogovornica. V kolikor Maja Golob ne bi imela osebne izkušnje s prekomerno težo in kasnejšimi procesi, ki spremljajo postopno izgubljanje kilogramov, se ne bi znala osredotočit na tisto, “kar je najbolj pomembno v življenju – in to je ŽIVLJENJE SAMO! Vsi se zavedamo, da je v današnjih časih ZDRAVJE vrednota in kaj vse bi bilo potrebno narediti, vendar se navkljub želji nekako težko premaknemo iz cone udobja.” Prav zato bo torkovo predavanje v Kodrovi dvorani Kulturnega doma Radomlje odlična priložnost za dodaten uvid, spodbudo ali podporo pri uvajanju sprememb v življenje.

Kot nam je zaupala Maja Golob, je predavanje, ki bo potekalo v torek, 7. novembra 2023 s pričetkom ob 19. uri namenjeno vsem, ki ste že večkrat bili na razcepu iskanja spodbude za zdrav način prehranjevanja in ste se ob tem spraševali “kaj ja in kaj ne”, ter skušali ne obupat, ampak nadaljevat.

Lepo vabljeni v torek, 7. novembra 2023 ob 19. uri v Kodrovo dvorano Kulturnega doma Radomlje na predavanje z naslovom Kako je Maja Golob, mamica dveh otrok s hrano za dušo shujšala in spremenila življenje?

Priporočen dar: 10 eur

Avtor: Petra Petravič; Foto: Osebni arhiv Maje Golob

Tagi