Hamo in Tribute 2 love v Hiši Kavarna

V sredo, 24. avgusta 2022 ob 19.30 uri v priljubljeno kavarno Hiša Kavarna v Dobu pri Domžalah, prihajajo fantje iz skupine Hamo & Tribute 2 Love. Skupina, ki ljubezen nosi že v svojem imenu, se bo obiskovalcem kavarne predstavila v prelepem ambientu domačije zgrajene v sredini 18. stoletja.

Hamo & Tribute 2 Love so leto 2022 poimenovali ‘leto lubezni’ in si v mesecu maju, mesecu ljubezni izbrali datum, ko so prvič predstavili svoje nove (lubezenske) zgodbe. Javnosti so jih predstavili natanko 22. 5. 2022, medtem, ko bodo na albumu z naslovom 22 izšle še letos.

Gre za zaprisežen live band, ki mnogo svojega edinstvenega zvoka poslušalcem ponuja s pomočjo in skozi improvizacijo. Svojo glasbeno in lubezensko zgodbo so začeli pisati pred več kot desetletjem.

Hamo & Tribute 2 Love: Sončen dan

Na koncertu v Hiši Kavarna boste lahko slišali njihove največje uspešnice, največje komade, kakor tudi tiste posebne in pa tudi nove. Glasbeni skupini lahko prisluhnete v domačem notranjem ambientu kavarne ali na zunanjem rajskem vrtu, kjer je pogled na okoliško naravo neprecenljiv.

Fantje z vsakim koncertom pokažejo in dokažejo, da so v živo prepričljivi, močni in karizmatični. Njihove lastnosti bodo v butičnem ambientu Hiše Kavarna še kako prišle do izraza in prispevale k oblikovanju nepozabne koncertne atmosfere v soju večernih luči, zato lepo vabljeni, da si pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v kavarni, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete. Plačilo je mogoče samo z gotovino. Vsi koncerti v Hiši Kavarna bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic.

 

Tagi