Gremo v knjižnico tudi v marcu

Dogajanje v Knjižnici Domžale v prvem delu meseca marca.

V Knjižnici Domžale so v prvem delu meseca marca pripravili več prijetnih srečanj, predavanj in tudi dogodkov za otroke. Vse lepo vabijo, da se jim na predavanjih in srečanjih pridružite.

V sredo, 6. marca ob 10. uri, vas lepo vabimo na predavanje z naslovom Združujemo generacije ob branju: Knjiga – moja izbira, ki ga bo izvedla mag. Tilka Jamnik, popoldne pa vabljeni na pogovor s pisateljico Matejo Gomboc o knjigi Gorica. Oba dogodka potekata v okviru 14. festivala Bralnice pod slamnikom.

8. marca za otroke, najstnike in starejše organiziramo prijetno Druženje ob sestavljankah. Z vami se bo družila in sestavljala Mojca Godec. Zaželene so predhodne spletne prijave.

V okviru akcije 40 dni brez alkohola vas Center za krepitev zdravja ZD Domžale, NIJZ in Knjižnica Domžale vljudno vabijo na predavanje z naslovom Pasti mokre kulture in breme pitja alkohola na Slovenskem, ki bo potekalo v ponedeljek, 11. marca ob 18.00 v Knjižnici Domžale. V četrtek, 14. marca, se v Knjižnici Domžale lahko preizkusite na poligonu z uporabo očal za stimulacijo opitosti, zvečer pa vabljeni na predavanje Pasti sodobnega življenja, kjer bo govora o navadah in razvadah sodobnega življenja in njihovem vplivu na naše zdravje.

13. marca ob 10. uri organiziramo Igroteko za starejše. Vabljeni, da se v tednu možganov dopoldne preizkusite v različnih namiznih družabnih igrah, zvečer pa okrepčate s kavo in knjigo na literarni kavarni. Obiskali nas bosta Polona Wallas in Gabriela Babnik.

Predšolski otroci ste vsak torek zjutraj od 9.30 do 10.30 vabljeni na Igralne urice, ob četrtkih popoldne pa na Pravljične urice (obvezne so predhodne spletne prijave, ki se odprejo 14 dni pred dogodkom). Ker so mesta za obisk pravljičnih uric izjemno hitro zasedena, za vas organiziramo še dve izredni pravljični urici, in sicer Pravljično urico s terapevtskim učinkom in Pravljično urico Andersen in kraljična.

Avtor: Knjižnica Domžale; Foto: arhiv Knjižnice Domžale

 

Tagi