Filmski večeri v Arboretumu

Že šesto leto zapored bodo v soorganizaciji Kulturnega doma Franca Bernika Domžale, Mestnega kina Domžale in Arboretuma Volčji Potok izvedli tradicionalne filmske večere. Od 18. 7. 2024 do 24. 8. 2024 bodo vsak četrtek, petek in soboto na prostem uživali v dobri filmski družbi. Filmske večere bodo začeli s premierno brezplačno projekcijo digitalno restavrirane slovenske klasike “Sreča na vrvici”, nato pa bodo sledili sproščeni poletni filmi, premiere in posebne projekcije.
.

Vstopnice Vstopnice po ceni 7 € so na voljo pri blagajnah Arboretuma in Mestnega kina Domžale ter na vstopnice.arboretum.siwww.kd-domzale.si ter kd-domzale.mojekarte.si. Za otroke do 15. leta, brezposelne, imetnike Evropske kartice ugodnosti za invalide in spremljevalca imetnika Evropske kartice ugodnosti za invalide je cena 3,50 €. Na voljo je tudi paket petih vstopnic za 28 €. Projekcija filma “Sreča na vrvici” je brezplačna.

Kje in kdaj? Projekcije bodo na travniku ob vhodu v park ob 21.00, od 15. avgusta dalje ob 20.30. Vstop s filmsko vstopnico je mogoč eno uro pred projekcijo.

Slabo vreme? V primeru slabega vremena se projekcija ob isti uri prestavi v Mestni kino Domžale. Obvestilo bo objavljeno po 18. uri na spletni strani Kulturnega doma Franca Bernika, na Facebooku in Instagramu.

Travnik kot avditorij Projekcije bodo na travniku, kjer bodo na voljo stoli. Lahko prinesete svoje sedalo ali ležalnik in piknik odejo. Priporočamo toplo jopico za hladne večere.

Filmska kavarna Ob prizorišču bo odprta filmska kavarna s pijačo in jedačo.

Več podrobnosti in seznam filmov tukaj.

Ines Pušnik

Tagi