Dominik Kozarič po 20-tih letih znova v Sloveniji. V goste prihaja v Kavarno Hiša

Dominik Kozarič velja za enega izmed najbolj priljubljenih pevcev 90. let, prepoznan predvsem po uspešnici, Reka luči in Ljubi jo nežno, se po dvajsetih letih življenja in nastopanja v tujini vrača v Slovenijo. V goste prihaja v Kavarno Hiša, kjer bo v sredo, 28. junija 2023 ob 19. 30 uri ob soju večernih luči obiskovalcem predstavil z največjimi hiti in obudil marsikateri spomin.

Pisalo se je leto 2005, ko je Dominik Kozarič pripravil kovčke in odpotoval na  Tenerife, največji otok na Kanarskem otočju, kjer je dolga leta v prestižnih hotelih z glasbo zabaval turiste in si ustvaril nov dom. Zaradi obilice dela in glasbenih nastopov je Slovenijo obiskal vse redkeje, nakar se je v začetku letošnjega leta odločil za povratek z mnogimi idejami za prihodnost.

Nedolgo tega je napovedal težkometalsko različico priljubljene pesmi Reka luči, ki bo izvedena v različnih jezikih, medtem, ko naj bi se mu pri izvedbi pesmi Ljubi jo nežno v duetu pridružil Jan Plestenjak. Slednjo naj bi posnela proti koncu poletja.

Na zemljevid nastopov, ki jih bo imel Dominik Kozarič v Sloveniji, je zapisal tudi priljubljeno kavarno Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah, kjer bo gostoval v sredo, 28. junija 2023 ob 19. 30 uri.

Lepo vabljeni  v prekrasen ambient Kavarne Hiša na še enega izmed butičnih koncertov, ki jih pripravljajo v romantičnem ambientu priljubljene kavarne.

Vsi koncerti bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirate vstopnice, ki so že naprodaj na tel. št.: 041 701 080 ali osebno v Hiši Kavarna, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to drugi junijski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu priljubljene Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

 

Tagi