Brigita Langerholc: Uporabno vsakodnevno sproščanje napetosti

Brigita Langerholc, vsem dobro znana nekdanja vrhunska športnica, atletinja, danes uspešna in priljubljena mentorica mentalnih ter energijskih tehnik Jose Silva Ultramind ESP in inštruktorica Source Codes Keeper, se po nekaj mesecih z veseljem vrača v Radomlje. Prihaja kot gostja pogovornega srečanja, ki ga v torek, 10. oktobra 2023 ob 19. uri v Kulturnem domu Radomlje organizira Kulturno prosvetno društvo Drouz.

Na tokratnem srečanju, ki bo potekalo v Kodrovi dvorani Kulturnega doma Radomlje, bo beseda tekla o načinih in tehnikah, s pomočjo katerih si lahko vsak od nas pomaga v trenutkih, ko se nam zdi ali v sebi čutimo, da smo nekje obtičali. Se tako rekoč zataknili. Na predavanju se bomo učili mentalnih vaj za preseganje lastnih potencialov in spoznavali načine, kako lahko uresničimo zastavljene cilje v življenju. Vsak od udeležencev bo sam pri sebi skušal poiskati odgovor na vprašanje: “Kaj mu/ji/nam včasih preprečuje, da bi dosegli zastavljene cilje.?”

V sklopu torkovega srečanja pa se bomo dotaknili tudi cikličnosti, cikličnosti tako ženske kakor tudi moškega in ob tem spoznali, kako lažje je kreirati, ko se držimo zakonitosti narave. Pred zaključkom predavanja pa bo Brigita Langerholc pobliže predstavila tudi aktivacijo Svetlobnega jezika. Nakar bo ravno s pomočjo in aktivacijo Svetlobnega jezika opravila harmonizacijo vseh naših teles za boljše počutje ali aktiviranje potenciala, ki je skrito v vsakemu od nas.

Kot je pred bližajočim se srečanje zapisala Brigira: “Dolgo časa sem hodila v službo, tekla ter tekmovala in mislila, da je bilo to moje poslanstvo. V resnici me je ta vloga le pripravljala za moje pravo poslanstvo, ki ga opravljam sedaj. Na srečanju si srčno želim podati koristne informacije, ki sem jih sama pridobivala v 18-tih letih športne kariere in po preobrazbi le to, ko lahko sedaj ustvarjam svoja Poslanstva.”

Lepo vabljeni na srečanje, ki bo zagotovo ponudilo številne dragocene uvide in pripomoglo k spoznavanju tehnik, ki lahko pripomorejo k boljšemu in prijetnejšemu načinu življenja.

Brigita Langerholc jih bo predstavila v torek, 10. oktobra 2023 ob 19. uri v Kodrovi dvorani Kulturnega doma Radomlje.

Priporočen dar: 10 eur

Avtor: Petra Petravič; Foto: Osebni arhiv Brigite Langehrolc

Tagi