Brezplačna ustvarjalna delavnica po projekciji pustolovske komedije Troli 3

Pred iztekom krompirjevih počitnic vas v Mestnem kinu Domžale lepo vabijo v petek, 3. novembra 2023, ob 10. uri na ogled animirane pustolovske komedije Troli 3, ki je primerna za otroke starejše od 4. let. Po projekciji sinhroniziranega animiranega filma studia DreamWorks, bo v Mestnem kinu Domžale potekala brezplačna ustvarjalna delavnica za otroke.

V petek, 3. novembra 2023, prihaja na platno Mestnega kina Domžale animirana pustolovska komedija studia DreamWorks Animation Troli 3 in to le nekaj let po Troli (2016) in Troli na svetovni turneji (2020), ki sta s petjem in plesom prišla do rekordnega uspeha ter si prislužila nominacijo za oskarja za najboljšo izvirno skladbo in spodbudila eno največjih in najbolj priljubljenih znamk zabave na svetu.

Novi del zgodbe zabavnih in veselih Trolov prinaša nove in klasične pop uspešnice v izvedbi bleščeče zasedbe glasbenih superzvezdnikov in komičnih zvezd. Predstavijo pa se tudi povsem novi liki.

Po dveh filmih o pravem prijateljstvu in neizprosnem spogledovanju sta Popi in Veja zdaj končno uradno par. Ko se zbližata pa Popi odkrije, da ima Veja skrivno preteklost. Nekoč je bil namreč član njene najljubše fantovske skupine, BroZone, s svojimi štirimi brati – Floydom, Johnom Doryjem, Spruceom in Clayom. Skupina BroZone je razpadla, ko je bil Veja še dojenček, prav tako pa je razpadla družina in Veja od takrat ni videl svojih bratov.

V Mestnem kinu Domžale si lahko novi del zgodbe zabavnih in veselih Trolov ogledate po spodnjem razporedu:

  • petek, 3. november 2023, ob 10. uri, po projekciji brezplačna ustvarjalna delavnica
  • sobota, 4. november 2023, ob 10. uri
  • nedelja, 5. november 2023, ob 17.30 uri
  • sobota, 11. november 2023, ob 16. uri
  • sobota, 18. november 2023, ob 18. uri
  • sobota, 25. november 2023, ob 17. uri Kinoklub

Petra Petravič; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Tagi