Blunout fest: Flirrti prihajajo na koncert leta v Športno dvorano Domžale!

Blunout, klub za sladokusce, kjer lahko tudi največje slovenske glasbenike doživite v zelo intimnih izdajah, bo letošnjo, že 10. sezono okronal s prvim festivalom. Blunout fest #1 se bo poklonil domžalskim prvakom rockerske romantike, skupini FLIRRT, ki se jim bo na odru kot gost pridružil tudi Slavko Ivančić. Zabeležite si 23. november 2024.

Skupina FLIRRT je to pomlad v le 4 minutah razprodala 2 koncerta v domžalskem Blunoutu, kjer se fantje počutijo res domače. Potem, ko so se s serijo svežih hitov in odličnim nizom nastopov vrnili v prvo koncertno ligo in so celo najbolj predvajani slovenski rock izvajalci na YouTubu, pa je skrajni čas, da uspehom nazdravijo z domačim občinstvom tudi na velikem odru sredi Domžal. 

“Že nekaj časa smo že razmišljali kaj posebnega bi lahko naredili v domačem mestu, zato sem bil zelo vesel predloga Aleša Florjančiča, ki je z Blunoutom v desetletju zgradil odlično zgodbo. V ta mali klub v domžalskem podzemlju radi prihajajo tako sveži kot največji glasbeni ustvarjalci, ker ponuja zelo intimna doživetja, pa ga obiskujejo ljubitelji glasbe iz cele Slovenije,” je povedal Domžalčan in frontman Flirrtov Rok Lunaček, ki se nostalgično spominja časov, ko je bila domžalska športna dvorana priljubljeno koncertno prizorišče v zaledju prestolnice.

In kaj nas čaka? Njihove zadnje uspešnice, kot so Kometa, Ko leživa, Kako si kaj in Ostani za vedno so osvojile radijski eter in občinstvo. Za fanti so številni razprodani koncerti, ki so med zvezde pognali najnovejše komade, pa tudi nekoliko starejše hite, kot so Punca v belem, Njena balada, Tvoj idiot, Samo ti. Uvrščajo se med najbolj priljubljene domače mehko rock izvajalce na Youtubu, ki pridno polnijo tudi dvorane po vsej Sloveniji. In zdaj, končno, z največjim koncertom, prihajajo domov, 23. novembra 2024, ob 20. uri, v Športno dvorano Domžale. Vstopnice si že lahko zagotovite na Eventimu TUKAJ in na prodajnih mestih Petrol. 

Spomladi smo Športno dvorano Domžale Blunoutovci že predramili z Magnificom, oktobra prihaja Siddharta, zaključek leta pa sledi s Flirrti na našem prvem Blunout festu, kjer se nam bo pridružil tudi legendarni Slavko Ivančić, ki letos praznuje 70 let življenja in 50 let kariere, to jesen pa je zaznamoval z albumom največjih uspešnic.

Tagi