Beseda, ki je nimam

Tokratna gostja Literarne kavarne bo Nataša Konc Lorenzutti. Pogovor bo potekal v okviru festivala Bralnice pod slamnikom, ki ga sofinancirata Javna agencija za knjigo RS in Občina Domžale.

Beseda, ki je nimam je izjemno pretresljivo in hkrati napeto branje, ki spretno prepleta preteklost in sedanjost; temelji na skupku resničnih zgodb, ki so pregnetene v eno samo, ki je pred nami. Beremo torej leposlovno delo, roman, za katerim pa se skrivajo ure in ure trdega raziskovalnega dela, raziskav na terenu, intervjujev in študija. Prekaljena avtorica tako za otroke in mladino kot tudi za odrasle se nam tokrat torej predstavlja z romanom za odrasle in bolj ambiciozne (starejše) najstniške bralce.

Avtorica Nataša Konc Lorenzutti je slovenska igralka, pisateljica in pesnica, uveljavljena predvsem na področju mladinskega leposlovja, piše pa tudi za odrasle. Objavljati je začela leta 2002, najprej v revijah, že leta 2004 pa je izšla njena prva knjiga za otroke in kmalu potem tudi za odrasle. Mnogo njenih otroških in mladinskih knjig je bilo nagrajenih z zlato hruško.

Vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 7. aprila 2022, ob 19.00 v Knjižnici Domžale.

Z gostjo se bo pogovarjala Tadeja Rode Teran.

Knjižnica Domžale

 

Tagi