Animirana pustolovska komedija in brezplačna ustvarjalna delavnica

Leto se počasi izteka, medtem, ko so šolske počitnice v polnem teku. Na filmskem platnu Mestnega kina Domžale bodo tudi v januarju 2024 predvajali animirano pustolovsko komedijo Race!, ki je namenjena otrokom starejšim od 6 let. V petek, 29. decembra 2023, pa se lahko po projekciji sinhronizirane komedije, ki se bo pričela ob 10. uri, z malimi nadobudneži pridružite zanimivi brezplačni ustvarjalni delavnici.

Race! je sinhronizirana animirana pustolovska komedija, ki pripoveduje zgodbo o družini Mallard, ki živi po ustaljenih tirnicah. Medtem ko je oče Mack zadovoljen, da njegova družina živi na varnem v domačem ribniku, si mati Pam želi malce pretresti vsakdan in pokazati svojima otrokoma – najstniškemu sinu Daxu in hčerki Gwen – ves širni svet.

Potem ko družina rac selivk pristane na njihovem ribniku z vznemirljivimi zgodbami o oddaljenih krajih, Pam prepriča Macka, da se odpravijo na družinsko potovanje, preko New Yorka, na tropsko Jamajko. Ko pa družina Mallard odleti na jug, se njihovi dobro zastavljeni načrti hitro ponesrečijo.

Izkušnja jim bo razširila obzorja in prinesla nova prijateljstva, dosegli pa bodo več, kot so si mislili, da je mogoče. Ko bodo raziskovali svet bodo največ odkrili drug o drugem in o samih sebi.

Lepo vabljeni v Mestni kino Domžale v petek, 29. decembra 2023, ob 10. uri k ogledu animirane pustolovske komedije Race!, ki ji bo sledila brezplačna ustvarjalna delavnica.

Race! si lahko v Mestnem kinu Domžale ogledate tudi v torek, 2. januarja 2024, ob 18.00 uri. V nedeljo, 14. januarja 2024, pa si lahko komedijo ogledate v sklopu Kinokluba in sicer ob 17.00 uri. Podrobnejši program prihajajočih filmov in animiranih risank, je dostopen na spletni strani Kulturnega doma Franca Bernika Domžale.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Tagi