NAPOVEDNIK: Nepozaben večer s skupino FLIRRT v Domžalah!

Blunout Fest #1 bo 23. novembra 2024 v Domžalah ponudil pravi glasbeni spektakel, posvečen rock romantikom, skupini FLIRRT. Na odru Športne dvorane Domžale bodo ob FLIRRT-ovcih nastopili tudi posebni gostje, med njimi Slavko Ivančić. Po izjemnem uspehu, ko so v Blunoutu razprodali dva koncerta v rekordnih štirih minutah, se zdaj vračajo na velik domžalski oder, kjer bodo s svojimi največjimi uspešnicami in najnovejšimi hiti pripravili nepozabno doživetje za domače občinstvo.

Skupina FLIRRT bo občinstvo navdušila z uspešnicami, kot so Romeo in Julija, Punca v belem, Njena balada in Ona, poleg tega pa tudi s svežimi hiti, ki so osvojili radijske lestvice, kot so najnovejši Za naju, Kometa, Ko leživa in Ostani za vedno. Slavko Ivančić bo pripravil teren in dodal še dodatno dimenzijo glasbenemu dogodku.

FLIRRT-ovci, ki so se po uspešnih nastopih in številnih razprodanih koncertih uveljavili kot ena najbolj priljubljenih slovenskih rock skupin, bodo tokrat še posebej uživali v nastopu pred domačo publiko, kjer so že dolgo močno povezani s svojimi oboževalci.

Dogodek bo potekal 23. novembra 2024 ob 20. uri v Športni dvorani Domžale. Vstopnice so že na voljo na Eventimu in prodajnih mestih Petrol.

”Jaz sem zate, ti si zame in računaš vedno name lahko, kako je lepo.” 

Se vidimo!

Tagi