Nanine karikature: Erika Žnidaršič

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo francoske pevke Edith Piaf, danes pa je na vrsti karikatura slovenske novinarke Erike Žnidaršič. 

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njeni spletni strani in FB profilu. Intervju z Nano, ki smo ga pred kratkim objavili na našem portalu, si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Erika Žnidaršič

Erika Žnidaršič je slovenska novinarka, ki se je rodila 18. avgusta 1977. Prepoznavna je postala kot voditeljica pogovorne oddaje Piramida. Od leta 2017 pa vodi oddajo Tarča, ki se predvaja na nacionalni televiziji.

Njena največja ljubezen pa je ples. Tako je z njim bilo povezano tudi njeno prvo plačano delo, ko je nastopila v oddaji Maria Galuniča Zoom.

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Karin Božič Zupančič; Karikatura: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi