Nanine Karikature: Will Smith

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo Simone Halep, prve teniške igralke sveta, danes pa je na vrsti karikatura ameriškega igralca in raperja Willa Smitha.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Willard Christopher Smith II.

Willard Carroll Smith Jr.  (1968) ameriški igralec, producent, raper, komičar in tekstopisec. Aprila 2007 ga je Newsweek imenoval za “najmočnejšega igralca v Hollywoodu”. Smith je bil petkrat nominiran nagrado Zlati Globus in dvakrat za Oskarja. Osvojil je štiri Grammyje.

V poznih osemdesetih letih je Smith dosegel skromno slavo kot raper pod imenom The Fresh Prince. Leta 1990 se je njegova popularnost dramatično povečala, ko je igral v televizijski seriji NBC The Fresh Prince of Bel-Air, ki je tekla šest sezon do leta 1996. Po koncu serije je Smith prešel iz televizije v film. Smith je bil nedolgo nazaj po reviji Forbes razvrščen kot najkoristnejši igralec na svetu. Saj so filmi v katerih je imel glavne vloge, v filmske blagajne prinesli ogromne zaslužke.

(Vir: en.wikipedia.org)

Avtor: Miha Ulčar; Karikatura: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi