Nanine karikature: Tim Vodopivec

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo Davida Bowieja, danes pa je na vrsti karikatura znanega slovenskega stand up komika Tima Vodopivca.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Tim Vodopivec

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva. Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3.

Njegov humor prepriča prav vsakogar, saj so njegove šale ljudske in nevsiljive. Tin je na odru prijeten in všečen, njegova odrska persona – zmedenec, ki je prepameten za lastno dobro – pa deluje naravno in je zato zelo prepričljiva. Po številu nastopov Tin prednjači pred vsemi ostalimi slovenskimi stand-up komiki, saj je zaradi zmernega, neškodljivega in obenem odličnega humorja zaželen povsod.

(Vir: standup.si)

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Miha Ulčar; Foto: Nana Guberinič

Tagi