Nanine karikature: Owen Wilson

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili slovenske novinarke in publicistke Vesne Milek, danes pa je na vrsti filmski igralec in scenarist Owen Wilson, ki zasluge za svoj uspeh v komediji pripisuje svojemu večkrat zlomljenemu nosu.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Owen Wilson

Owen Cunningham Wilson (1968) je igralec, ki združuje nezdružljivo. Po eni strani je uspešen igralec in pisec scenarijev za indie filme, kot sta na primer Kraljevi Tanenbaumovi in Rushmore, po drugi pa vodilni igralec v velikih hollywoodskih blockbusterjih, kot so Marley in jaz, Noč v muzeju 1 in 2, Avtomobili  in Lovci na družice. Njegova prepoznavna zunanja “odlika” je dvakrat zlomljen nos, ki “krasi” svetlolas obraz z modrimi očmi.

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Miha Ulčar; Foto: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi