Nanine karikature: Hugh Grant

Petek je tu in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo aktualnega predsednika vlade v odstopu Mira Cerarja, ki ne zmore več, danes pa je na vrsti karikatura angleškega igralca in producenta Hugha Granta.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Hugh Grant

Angleški filmski igralec in producent Hugh Grant (1960) je posnel številne filme, v katerih je upodabljal ljubljence in lomilce ženskih src. Filmografija šarmantnega angleškega igralca in filmskega producenta Hugha Granta, ki ga številne ženske naravnost obožujejo, obstajajo pa tudi tiste, ki menijo, da je preveč osladen, je polna romantičnih filmov. In prav temu filmskemu žanru se Hugh lahko zahvali, da se je prebil med največje hollywoodske zvezdnike. Njegova pot navzgor se je začela s komedijo Štiri poroke in pogreb. Vloga mu je prinesla zlati globus in nagrado britanske filmske akademije.

Vse do sedaj objavljen portretne karikature na našem portalu si lahko ogledate na povezavi:

Avtor: Miha Ulčar; Karikatura: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi