Nanine karikature: Gordon Ramsay

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo slovenske novinarke Erike Žnidaršič, danes pa je na vrsti kuharski mojster Gordon Ramsay.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njeni spletni strani in FB profilu. Intervju z Nano, ki smo ga pred kratkim objavili na našem portalu, si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay se je rodil 8. novembra 1966 na Škotskem. Je zagotovo eden najbolj prepoznavnih kuharskih mojstrovin televizijskih voditeljev. Poznan je po svojem vročekrvnem temperamentu in kuharskih mojstrovinah.

Ramsay ima v lasti, kar nekaj restavracij in večina od njih imajo Michelinove zvezdice. Zadnja leta ga lahko spremljamo tudi na televiziji, kjer je voditelj ene izmed najbolj gledanih oddaj.

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Karin Božič Zupančič; Karikatura: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi