Nanine karikature: Gareth Bale

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo načelnika Generalštaba Slovenske vojske Roberta Glavaša, danes pa je na vrsti karikatura angleškega nogometaša Garetha Balea.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njeni spletni strani in FB profilu. Intervju z Nano, ki smo ga pred kratkim objavili na našem portalu, si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Gareth Bale

Gareth Frank Bale se je rodil 16. julija 1989 v Walesu. Je zelo znan profesionalni nogometaš, ki igra za nogometni klub Real Madrid ter reprezentanco Walesa. Na nogometnem igrišču je prepoznan je predvsem po svoji hitrosti in posebni tehniki igranja. Gareth je odločen in nesebičen nogometni igralec. Trenutno živi v Madridu skupaj s svojo zaročenko in otroci.

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Karin Božič Zupančič; Karikatura: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi