Nanine karikature: Cameron Diaz

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo letošnjega srebrnega slovenskega olimpijca Jakova Faka, danes pa je na vrsti karikatura ameriške filmske in televizijske igralke Cameron Diaz.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Cameron Michelle Diaz

Ameriška filmska in televizijska igralka ter nekdanji fotomodel Cameron Michelle Diaz, je zaslovela v devetdesetih z vlogami v filmih, kot so Maska, Moj bivši se poroči in Nori na Mary. Poleg tega je zaigrala tudi v filmskih serijah Charliejevi angelčki in Shrek, kjer je glas posodila princesi Fioni ter v filmih Počitnice (2006), Kot noč in dan (2010), Zeleni sršen (2011), Huda učiteljica (2011) in Kaj pričakovati, ko pričakuješ? (2012). Za svoje nastope v filmih Nori na Mary, Biti John Malkovich, Vanilla Sky in Tolpe New Yorka je bila nominirana za štiri zlate globuse.

(Vir: Wikipedia.si)

Vse do sedaj objavljen portretne karikature na našem portalu si lahko ogledate na povezavi:

Avtor: Miha Ulčar; Karikatura: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi