Nanine karikature: Alexander Skarsgård

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriške dramske TV serije Živi mrtveci (The Walking Dead), danes pa je na vrsti karikatura prepoznavnega igralca Alexandra Skarsgårda.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njeni spletni strani in FB profilu. Intervju z Nano, ki smo ga pred kratkim objavili na našem portalu, si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Alexander Skarsgård

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård se je rodil 25. avgusta 1976 na Švedskem. Je najstarejši sin zelo znanega igralca Stellana Skarsgårda. Alexander je postal prepoznaven po svojih igralskih vlogah v televizijski seriji True Blood, misteriji Generation Kill ter televizijski seriji Big Little Lies. Prejel je tudi več priznanj med drugimi nagrade Primetime Emmy, zlati globus in Ceha.

Nastopil je tudi v filmih kot sta Legenda o Tarzanu in Melanholija. Naslednje leto pa ga bomo lahko videli v filmu z naslovom Godzilla vs. Kong.

(Vir: sl.wikipedia.org)

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Karin Božič Zupančič; Foto: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi