Nanine karikature: Alec Baldwin

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriškega filmskega igralca in producenta Samuela L. Jacksona, danes pa je na vrsti karikatura ameriškega filmskega zvezdnika Aleca Baldwina.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Alec Baldwin

Alec Baldwin izhaja iz igralske družine. Njegovi trije bratje (Stephen, William in Daniel) so prav tako slavni igralci. Z emmyjem, zlatimi globusi in drugimi priznanji nagrajeni igralec, ki je bil v zadnjih letih še najbolj znan po upodobitvah predsednika Donalda Trumpa v komični oddaji Saturday Night Live, je v svoji karieri nastopil v več kot 40 filmih, med drugim v filmih, kot so Glengarry Glen Ross, Dvojna igra, Lov na rdeči oktober, Pobeg, Zloba  idr. Prav tako ima uspešno gledališko in televizijsko kariero. S 26 let mlajšo soprogo imata tri sinove in hčerko, Baldwin pa ima iz zakona s Kim Basinger še 23-letno hčerko Ireland.

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Karin Božič Zupančič; Foto: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi