Na velikem platnu Kina v parku bo v nedeljo zvečer možno videti pisano druščino iz obeh strani zakona

Kljub temu, da v zadnjih dneh temperature niso kaj preveč poletne, Kino v parku vsak večer med četrtkom in soboto v Češminovem parku odpira svoja vrata, kjer si na velikem platnu pod zvezdami in obkroženi z naravo, lahko brezplačno ogledate film. Kar je najbolj pomembno je to, da ne pada. Kar se pa tiče temperatur pa ni odveč vzeti s seboj kakšen pulover ali jopico in se brezskrbno predati predvajanemu filmu.

Nocoj in sicer točno ob 21.30 uri bi morali v Češminov park priti »sicario« plačani morilec, agenti FBI, tajni ameriški vohuni, mehiški mamilarski kartel ter še mnogi drugi iz obeh strani zakona. Kar pomeni, da bi se na velikem platnu Kina v parku nocoj obetal pravi spopad. Seveda pa bi se vse skupaj odvijalo na velikem platnu, zato ni potrebno nobenih skrbi. Od tega pa žal ne bo nič, saj jo je zagodel dež in tudi mraz. Zato so se v Mestnem kinu Domžale odločili, da projekcijo filma prestavijo na jutri v nedeljo, 17. julija 2016, ob 21.30 uri.

Nedelja, 17. 07. 2016
ob 21:30h Kino v parku / Češminov park

Sicario – Onkraj zakona
triler, kriminalka / Sicario / režija: Denis Villeneuve / scenarij: Taylor Sheridan / igrajo: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Jon Bernthal, Jeffrey Donovan, Victor Garber, Raoul Trujillo, Maximiliano Hernández, Lora Martinez-Cunningham, Daniel Kaluuya, Alan D. Purwin, Kaelee Vigil, Kim Larrichio / distribucija: Blitz / 121’/

V Mehiki izraz "sicario” označuje plačanega morilca. Idealistično agentko FBI iz Arizone in vodjo ekipe za posredovanje ob ugrabitvah Kate Macer (Emily Blunt) najame agent elitne vladne organizacije Matt Graver (Josh Brolin), da jim pomaga pri čedalje bolj razvneti vojni proti drogam. Tajno nalogo vodi skrivnostni kolumbijski operativec in svetovalec s sumljivo preteklostjo, znan zgolj pod imenom Alejandro (Benicio Del Toro). Popotovanje Kate primora, da podvomi v vse, v kar verjame, če hoče preživeti. Prepričuje se, da se je pridružila pregonu v imenu pravice, a jo potegne globoko v temačno osrčje skrivnega bojišča, v katerega je že naplavilo neizprosne kartele, podivjane morilce, tajne ameriške vohune in na tisoče nedolžnih. Kate naleti na”hišo smrti” mehiškega mamilarskega kartela in njeno šokantno odkritje privede do nedoumljivih posledic – tako na osebni kot globalni ravni.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KD Franca Bernika Domžale; Video: Movieclips Trailers
Tagi