Materinski dan na Homcu

Ob materinskem dnevu so v organizaciji Kulturnega društva Jože Gostič Homec v prostorih Gasilskega doma na Homcu izvenele pesmice in deklamacije otrok iz homške in okoliških vasi, s katerimi so vsem mamam, ki so se udeležile prireditve, podali najlepše voščilo ob njihovem prazniku.

Mamice in očki, babice in dedki so se v petek, 24. marca 2017, v spremstvu otrok udeležili prireditve, ki so jo v organizaciji Kulturnega društva Jože Gostič Homec in napisanega scenarija izpod peresa vzgojiteljice in domačinke Anje Repanšek, odlično izvedli otroci iz Homca, Nožic in Preserij. Obiskovalci so prisluhnili otroški razigranosti in veselju. Ob spremljavi kitare so zazvenele pesmice, zaigrala je trobenta, zaslišal se je mili zvok violine in poskočni meh harmonike, ob koncu pa je zapel še otroški župnijski zborček.

Program je ob pomoči vzgojiteljice Anje Repanšek povezovala Klara Majdič. Predsednik Kulturnega društva Jože Gostič Homec, Borut Jenko, pa se je ob koncu vsem sodelujočim zahvalil za ves trud in odlično izvedbo prireditve, obenem pa vsem mamam čestital za njihov praznik, ki ga praznujemo danes 25. marca. Vsem mamam čestitke ob prazniku tudi v našem imenu.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi