Koncerti v Rozariju

Dragi ljubitelji glasbe in vrtnic,

pandemija je močno posegla in spremenila naša življenja. S posebej velikimi izzivi se spopadamo v kulturi, saj je naše delovanje z ukrepi omejeno. Tako moramo iskati nove, varne prostore in vas povabiti na drugačna glasbena potovanja. Skupaj z ekipo Arboretuma Volčji Potok smo vam v prekrasnem prostoru Rozarija tri sobote v mesecu juniju pripravili čudovite koncerte. Umetniški vodja našega koncertnega abonmaja Mate Bekavac je zbral glasbenike in pevce, ki nas bodo v teh, upamo da že poletnih večerih, začarali in popeljali v svet glasbe, z vonjem cvetočih vrtnic …

Sobota, 13. junij ob 18. uri | MED VRTNICAMI, S SCHUBERTOM IN ZGORNJO KRANJSKO

  • Aljaž Beguš, Samanta Škorja, Urška Zupan, Mate Bekavac

Sobota, 20. junij ob 18. uri |ŠOPEK DOMAČIH

  • Komorni zbor Dekor in Aco Biščević

Sobota, 27. junij ob 18. uri | MOZART IN HAYDN V CVETJU

  • M.ARS KVARTET : Mojca Menoni, Jerica Kozole, Mateja Ratajc, Martin Sikur

VSTOPNICE:

Vstopnice so na voljo na blagajni Arboretuma Volčji Potok in preko spletne strani vstopnice.arboretum.si tri dni pred koncertom.

Cena vstopnice, s katero se boste lahko sprehodili po parku in nato obiskali koncert, je 13 eur. Imetniki sezonskih vstopnic za Arboretum Volčji Potok pa plačajo le koncertno vstopnico (8 eur).

V primeru odpovedi koncerta je ob predložitvi računa in vstopnic možno vračilo kupnine vstopnice ali obisk koncerta v drugem terminu.

Rozarij bo na dan koncerta zaprt za javnost od 17.30 ure dalje.

INFORMACIJE:

Kulturni dom Franca Bernika

Tagi