Koledar prireditev v Knjižnici Domžale: marec 2020

Pomlad je vse bližje, saj je tu že marec. Tudi v tem mesecu nam ne bo dolgčas, saj v Knjižnici Domžale pripravljajo številne prireditve in dogodke, s katerimi bodo popestrili prve pomladanske dni in na katerih bodo na svoj račun prišli prav vsi. 

Koledar prireditev si lahko ogledate v nadaljevanju po dnevih ali pa v biltenu na povezavi spodaj. Poleg prireditev in dogodkov v Knjižnici Domžale, si lahko ogledate še seznam razstav, ki jih bodo gostili v tem mesecu in seznam izobraževanj in dogodke, ki bodo potekali v enotah – krajevnih knjižnicah.

⇒⇒Povezava na koledar prireditev Knjižnice Domžale – marec 2020⇐⇐

3., 10., 17., 24. in 31. marec, torek
Knjižnica Domžale
9.30 | IGRALNE URICE
igrarije v knjižnici
Predšolske otroke od 2. leta dalje in starše/skrbnike ter dedke/babice vseh starosti vabimo na IGRALNE URICE, ki so vsak torek ob 9.30 v pravljični sobi Knjižnice Domžale.
Obvezna predhodna prijava!
Organizacija: Knjižnica Domžale.

3. marec, torek
Knjižnica Domžale
16.00 | ŽIVETI V TRETJEM ŽIVLJENJSKEM OBDOBJU SAM ALI V DVOJE?
predavanje
Tretje življenjsko obdobje je posebno obdobje, ko se prepleta stik treh generacij in se vzpostavlja temeljno vprašanje, kako to obdobje kvalitetno preživeti: najprej sam s seboj in nato s sočlovekom. Aktualno temo bo predstavila Lidija Bašič Jančar, univ. dipl. socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka ter supervizorka na področju socialnega varstva, avtorica mnogih strokovnih in znanstvenih del, med drugim pravkar izdane knjige Popolna ljubezen.
Vstop prost!
Organizacija: MD Jesenski cvet, Knjižnica Domžale.

4. marec, sreda
Knjižnica Domžale
19.00 | PRAVILNA AKTIVACIJA MIŠIC MEDENIČNEGA DNA
predavanje in prikaz vaj
Mišice medeničnega dna so povezana mišična skupina in vzdržujejo splošno telesno moč. Pravilna krepitev in stabilizacija medeničnega dna pomaga ustvariti dobro podlago za vsako gibanje v telesu. Kako lahko medenično dno ohranjamo močno skozi življenje nam bo zaupala mag. Mateja Kržin, medicinska sestra in inštruktorica pilatesa in joge. Na predavanju bom spoznali tudi vaje za krepitev mišic medeničnega dna.
Vstop prost!
Organizacija: Društvo Šola zdravja, Knjižnica Domžale.

5., 12., 19. in 26. marec, četrtek
Knjižnica Domžale
17.00 – 17.50 | S PRAVLJICO PO SVETU
Pravljične urice so oblika knjižne vzgoje, ki otroka postopno in sistematično pripravlja in uvaja v pravljični svet, na vzgojo s knjigo. Pravljične urice potekajo v naši knjižnici ob četrtkih. Pričenjajo se ob 17. uri in trajajo 50 minut. Namenjene so otrokom od dopolnjenega 4. leta starosti dalje.
Obvezna predhodna prijava!
5.3. 2020: LONČEK BALONČEK
12.3. 2020: OSTRŽEK
19.3. 2020: VSAK PO SVOJE
26.6. 2020: KAKO STA BIBI IN GUSTI PREGANJALA ŽALOST
Organizacija: Knjižnica Domžale.

5. marec, sreda
Knjižnica Domžale
19.00 | POSTANI SAM SVOJ MEHANIK HRBTA
Spoznajte skrivnosti zdrave hrbtenice iz knjige dr. McGilla. Postani sam svoj mehanik hrbta vas popelje na pot razumevanja vzrokov za vaše bolečine in vam poda praktične odgovore in rešitve kako jih reševati. Vse bolečine namreč imajo vzroke, nespecifičnih bolečin ni. Jure Gubanc iz Kinvital kineziološkega centra vam bo predstavil svoj prevod knjige Postani sam svoj mehanik hrbta in vam podal znanje, kako si težave v hrbtu sami ustvarimo in kako jih lahko sami rešimo.
Predava: Jure Gubanc, avtor Mehanikhrbta.si
Organizacija: KinVital – kineziološki center, Knjižnica Domžale.

6. marec, petek
Knjižnica Domžale
10.00 | IGRA ZA SLONA
predstava za otroke
Interaktivna otroška predstava je nastala po igroknjigah Nine Mav Hrovat z naslovom Ne misli na slona! ter En, dva, tri – slon!.
V zabavni predstavi se skupaj s slonoma igramo igro „Ne misli na slona, slonje skrivalnice, zaplešemo „Slonski ples“ in ugibamo, kaj leze slonu iz rilca … Nastopa: Gledališka skupina Vrtca Domžale
Predstava je namenjena otrokom od 4. leta dalje. Za organizirane skupine in izven!
Organizacija: Vrtec Domžale, Nina Mav Hrovat, Knjižnica Domžale.

6. marec, petek
Knjižnica Domžale
17.00 | BRIHTOLOGI ZELIŠČARJI
Brihtologi & Brihtarije
Domača kozmetika je lahko čudovito, dišeče darilo … Pridružite se nam. Izdelali bomo naravno kremo ter mazilo za ustnice. Spoznavali bomo uporabnost zelišč v kulinariki in kozmetiki.
Delavnico vodi: Urška Justin
Obvezna je predhodna spletna prijava.
Organizacija: Urška Justin, Knjižnica Domžale.

10. marec, torek
Knjižnica Domžale
16.00 | USTVARJALNE ROKE: LJUBEZENSKI ŠAL
ročna dela
Obujanje pozabljenih spretnosti ročnih del, izmenjevanje dragocenih izkušenj in ustvarjalna zabava ob nastajanju izdelkov, lepota in toplina del izpod pridnih, čutečih rok razveseljujejo in bogatijo staro in mlado! Vljudno vabljeni vsi, ki bi si želeli nakvačkati ljubezenski šal. Udeleženci naj s seboj prinesejo kvačko št. 3,5 in 10 dag primernega materiala za to debelino. Delavnico bodo vodile Branka Bizjan in članice Rokodelskega centra Moravče.
Vstop prost!
Organizacija: Cveta Hribernik, Knjižnica Domžale.

10. marec, torek
Knjižnica Domžale
19.00 | PLAKAT MIRU: POT MIRU
odprtje razstave
Vljudno vabljeni na odprtje razstave Plakat miru z naslovom Pot miru. Učenci so svoja dela ustvarjali pod mentorstvom akademske slikarke Vere Terstenjak. V kulturnem programu bodo sodelovale baletke iz baletnega studia Balerina Mengeš. Vstop prost!
Organizacija: Lions klub Domžale, KD Vera Terstenjak, Knjižnica Domžale.

11. marec, sreda
Knjižnica Domžale
12.30 | PORTAL TAX-FIN-LEX: davčne, pravne in računovodske vsebine
predstavitev portala in delavnica
Portal Tax-Fin-Lex članom knjižnice brezplačno ponuja največjo bazo podatkov z vso veljavno zakonodajo, ki se sproti posodablja. Nanjo so povezani vsi preostali dokumenti, kot so sodna praksa, strokovni članki, komentarji zakonov in praktične rešitve. Na voljo pa so tudi informacije s finančno-računovodskega ter davčnega področja. Na delavnici bodo strokovnjaki predstavili praktično uporabo portala TFL. Vstop prost!
Organizacija: Tax-Fin-Lex, Tadeja Rode Teran, Knjižnica Domžale.

11. marec, sreda
Knjižnica Domžale
19.00 | LIKOVNO DRUŠTVO MENGEŠ
Kulturna društva se predstavijo
Likovno društvo Mengeš obeležuje 24. letnico delovanja. V teh letih se je razvilo v družbeno zelo aktivno skupnost, saj ne deluje le v okviru občine Mengeš, temveč tudi na nivoju države in širše. V preteklem letu je društvo prejelo zlato plaketo Zveze likovnih društev Slovenije. Vstop prost!
Organizacija: JSKD Domžale, Knjižnica Domžale.

12. in 26. marec, četrtek
Knjižnica Domžale
10.00 – 11.30 | DRUŽENJE OB DRUŽABNIH IGRAH
Družabne igre za odrasle so lahko zelo zabavne. Preizkusite se v različnih namiznih družabnih igrah, ki nudijo obilo smeha in nepozabnih trenutkov druženja. V čudoviti svet iger vas bo vpeljala Mateja Učakar. Druženje bo potekalo v dvorani Knjižnice Domžale.
Vabljeni!
Organizacija: Mateja Učakar, Knjižnica Domžale.

12. marec, četrtek
Knjižnica Domžale
18.00 | ALZHEIMER CAFFE: DEMENCA, BOLEZEN NEZNANKA
pogovori o demenci
O bolezni, njenem prepoznavanju in zdravljenju ter stresu, ki ga prinaša svojcem in bližnjim, se bo z dr. Juretom Bonom, psihiatrom z Univerzitetne psihiatrične klinike v Ljubljani, pogovarjala Cveta Zalokar.
Organizacija: Dom upokojencev Domžale, Knjižnica Domžale, Društvo Spominčica – podružnica Domžale, Cveta Zalokar.

13. marec, petek
Knjižnica Domžale
17.00 | GIBALNA IGRALNICA
gibanje, igra, ples
Knjižnica Domžale in Plesna šola Miki vabita malčke od 18. meseca do tretjega leta starosti, da se skupaj s svojimi spremljevalci (starši/starimi starši/skrbniki) udeležite gibalne igralnice. Naučite se novih gibov, orientacije v prostoru in prvih plesnih korakov. Skupaj z nami zaplešite in se igrajte.
Obvezna je predhodna prijava.
Organizacija: Plesna šola Miki, Knjižnica Domžale.

17. marec, torek
Knjižnica Domžale
19.00 | ALJOŠA BAGOLA: KAKO IZGORETI IN VZETI ŽIVLJENJE V SVOJE ROKE
Slovenologija
Aljoša Bagola, kreativni direktor, že skoraj dvajset let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel več kot 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. Je priznan predavatelj, kolumnist in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti.
Vstop prost!
Organizacija: dr. Noah Charney, Knjižnica Domžale.

18. marec, sreda
Knjižnica Domžale
10.00 | ČUSTVENI IZBRUH OTROKA
Biba leze … za starše z dojenčki
Čustveni izbruh otroka je povezan z nezrelostjo njegovih možganov. Takrat je močno čustveno vznemirjen, z njim se je nemogoče pogovoriti. Otrok nas ne izsiljuje, ne manipulira … Potrebuje našo oporo in razumevanje. Kaj v času čustvenega izbruha doživlja otrok? Kako otroka in sebe pomiriti? Na pereča vprašanja bosta odgovarjali Urška Studen in Karmen Okorn, diplomirani vzgojiteljici, zakonski in družinski svetovalki /Družinski center Vrtiljak/.
Vstop prost!
Organizacija: Simona Glavan, Knjižnica Domžale.

18. marec, sreda
Knjižnica Domžale
19.00 | O SMRTIH OD SREČE IN V JEZERU
Pomenkovanja z Boštjanom Gorencem – Pižamo
Matevž Luzar je režiser in scenarist. Še na akademiji je posnel kratka filma Prezgodaj dva metra spodaj in Vučko. Posnel je celovečerce Srečen za umret (2012), Dekleta ne jočejo (2015) in Orkester (pravkar padla zadnja klapa). Bil je eden gonilnih motorjev, da je roman Tadeja Goloba Jezero zaživel v televizijski upodobitvi. Z Boštjanom Grencem – Pižamo se bosta pomenkovala o njegovem ustvarjanju in spotoma razdrla še kakšno o kriminalkah vobče.
Organizacija: Boštjan Gorenc – Pižama, Knjižnica Domžale.

19. marec, četrtek
Knjižnica Domžale
10.00 | STAREJŠI ZA STAREJŠE, odprtje Demenci prijazne točke
predstavitev projekta
Prostovoljci projekta Starejši za starejše vabijo vse, ki skrbijo za dobrobit starejših v občini Domžale, da se pridružijo predstavitvi projekta Starejši za višjo kakovost življenja doma. Program Starejši za starejše je humanitarni program Zveze društev upokojencev Slovenije. Preko programa starejši prostovoljci pomagajo starejšim, ki pomoč potrebujejo. Predstavitvi projekta medsebojne pomoči bo sledilo odprtje Demenci prijazne točke.
Vstop prost!
Organizacija: DU Domžale /Marija Radkovič/, Knjižnica Domžale.

19. marec, četrtek
Knjižnica Domžale
19.00 | MATJAŽ COREL: Z AVTOM PO ŠKOTSKI IN IRSKI
potopisno predavanje
Matjaž Corel, fotograf in popotnik, bo v tokratnem potopisnem predavanju predstavil družinsko jesensko potepanje po pravljični Škotski in Irski. V šestih tednih so z avtom in avtodomom med drugim obiskali spektakularni otok Skye, iskali znano pošast v jezeru Loch Ness, lovili ribe na polotoku Dingle in občudovali najvišje klife Evrope – Slieve League.
Vstop prost!
Organizacija: Matjaž Corel, Knjižnica Domžale.

20. marec, petek
Knjižnica Domžale
17.00 | BRIHTARIJE: BESEDARIJE
Brihtologi & Brihtarije
Igrali se bomo družabne igre, v katerih imajo glavno vlogo besede in črke. Ugotovili bomo, da besedne igre sploh niso tako lahke – nasprotno, lahko so nam pravi izziv. Izvajalka: Petra Strajnar
Obvezna je predhodna spletna prijava!
Organizacija: Petra Strajnar, Knjižnica Domžale.

23. marec, ponedeljek
Knjižnica Domžale
18.00 | BÉLA SZOMI KRALJ: BABJEVERNI PISANI PES
Srečanja z ustvarjalci
Z učiteljem, astrologom, pesnikom in glasbenikom se bo ob izidu nove pesniške zbirke pogovarjala Cveta Zalokar. Vstop prost!
Organizacija: Cveta Zalokar, Knjižnica Domžale.

24. marec, torek
Knjižnica Domžale
19.00 | VERONIKA SIMONITI: IVANA PRED MORJEM
Literarna kavarna
Dela pisateljice Veronike Simoniti so prava poslastica za literarne sladokusce. Njene kratke zgodbe, zbrane v zbirkah Zasukane štorije, Hudičev jezik in Fugato ter romaneskni prvenec Kameno seme so bili večkrat nominirani in nagrajeni, prevedeni v več jezikov in jih najdemo v domačih in tujih antologijah. Lani je izšel njen drugi roman, Ivana pred morjem, o katerem bo tekla beseda na literarni kavarni. Z avtorico se bo pogovarjala Tadeja Rode Teran.
Vstop prost!
Organizacija: Tadeja Rode Teran, Knjižnica Domžale.

25. marec, sreda
Knjižnica Domžale
17.00 | PRIJATELJSTVO
Pikina čajanka
Pikina čajanka je preplet pripovedovanja zgodb iz Pike Nogavičke, ustvarjanja in igranja. Pijemo čaj in grizljamo piškote, včasih pa nas obišče tudi Pika Nogavička. Sledijo še ustvarjalne delavnice.
Obvezna je predhodna prijava. Čajanka je namenjena otrokom od 5. leta dalje.
Pikino čajanko vodi: Lidija Smerkolj Turšič
Organizacija: Lidija Smerkolj Turšič, Knjižnica Domžale.

RAZSTAVE:

razstavlja: KD Jože Gostič Homec
JOŽE GOSTIČ – TENOR
razstava v počastitev 120. obletnice Gostičevega rojstva
17. februar – 7. marec 2020

Razstava predstavlja tenoristovo življenjsko in umetniško pot, ljubljansko, dunajsko in zagrebško obdobje ter njegove nepozabne nastope v velikih svetovnih operah. Slovesno odprtje razstave je bilo uvod v letošnje 21. Gostičeve dneve, ki bodo tokrat potekali v počastitev 120. obletnice Gostičevega rojstva.

razstavljajo: učenci Likovnega društva Vere Terstenjak
PLAKAT MIRU: POT MIRU
razstava plakatov
9. – 28. marec 2020

Učenci Likovnega društva Vere Terstenjak so ustvarjali v okviru 31. mednarodnega Lions likovnega natečaja za Plakat miru 2019-2020. Avtorji plakatov so stari od 11 do 13 let: Pia Zabret Verbole, Neža Krušelj, Jakob Vrtačnik, Arbnor Destani, Maša Kovač, Jaka Savšek, Filip Kastelec, Kim Špehar. Odprtje razstave bo v torek, 10. marca 2020, ob 19.00.

razstavlja: Andraž Gregorič
NAŠI LJUBI POKLICI, KI JIH SKORAJ NI VEČ
fotografska razstava
30. marec – 18. april 2020

Razstava prikazuje dvanajst domžalskih vrtčevskih otrok, ki predstavljajo naše ljube poklice, ki jih skoraj ni več … Občina Domžale je k projektu občinskega koledarja za leto 2020 ponovno povabila fotografa Andraža Gregoriča in Vrtec Dominik Savio Karitas, in sicer kot nadaljevanje uspešnega lanskega projekta koledarja Ko bom velik, bom …

MLADINSKI ODDELEK:

USTVARJAMO NA TEMO Andersenovih pravljic in slovenskih ljudskih pregovorov
razstavljajo: učenci 6. razreda OŠ Venclja Perka Domžale
razstava
24. februar – 8. marec 2020

PRAVLJIČNE URICE
razstavlja: Knjižnica Domžale
razstava izdelkov, ki so nastali v okviru dejavnosti Pravljične urice
9. – 22. marec 2020

PRAVLJIČNI PALČEK
razstavlja: Knjižnica Domžale
razstava izdelkov, ki so nastali v okviru projekta Pravljični palček 2019/2020
23. marec – 5. april 2020

DVORANA:

razstavlja: Likovno društvo Mengeš
LIKOVNO DRUŠTVO MENGEŠ
razstava
2. – 14. marec 2020

razstavlja: Knjižnica Domžale
STARE RAZGLEDNICE OKOLIŠKIH CERKVA
razstava razglednic
16. – 31. marec 2020

IZOBRAŽEVANJA V KNJIŽNICI DOMŽALE

OTROCI
Varna in pametna raba pametnih telefonov, varno obnašanje na internetu, kaj je res in kaj ni res – za otroke med 6. in 13. letom. Bodi KUL in pridi na delavnico. Tvoj pametni telefon ti bo hvaležen, mami in oči pa še bolj.

NAJSTNIKI
Digitalni najstniki med 14. in 17. letom vabljeni na workshop svetovalne delavnice: seksting, bullying, trolling, cyberhate, flaming, chatting, selfiji, zasvojenost … Kul pogovori, zaupanje, primeri, rešitve.

STARŠI
Analogni zbegani starši in digitalni otroci: delavnice za starše, ki bi radi izvedeli osnove: kaj moj otrok dela na spletu, kje so meje, kako ohraniti nadzor in kako mu pomagati.

SENIORJI
Brezplačni računalniški tečaj za začetnike (osnovna uporaba računalnika in interneta).

SENIORJI
Brezplačni izpopolnjevalni računalniški tečaj, kjer boste spoznali pametni telefon, e-pošto, Facebook … Prijave na: helena.prelc@dom.sik.si ali 01/724 12 04.

COBISS – Virtualna knjižnica Slovenije
Brezplačno izobraževanje za otroke in mlade: vsako sredo med 12. in 14. uro. Prijave: 01/724 12 04.
Predstavitev aplikacij
V Knjižnici Domžale vam lahko po pokažemo delovanje mCOBISSa, DomLiba, Biblosa …
Prijave: vojka.susnik@dom.sik.si ali petra.strajnar@dom.sik.si.
Prva računalniška pomoč
Vsak drugi petek v mesecu med 12.00 in 14.00 brezplačna pomoč pri uporabi računalnika. Prijave: 01/724 12 04 (Gorazd Jesihar, Janez Dolinšek).

ENOTE:

torek, 3. in 17. marec 2020 ob 19.30
TAPKANJE /EFT METODA/
delavnici tapkanja
Krajevna knjižnica Janeza Trdina Mengeš
izvaja: Ines Beno
Predhodne prijave: 069 941 108, ines.povezanost@gmail.com

petek 6., 13., 20. in 27. marec 2020 od 16.00 do 17.00
ODKLOPI SE!
družinsko igranje iger
Vstop prost!
AIA Mladinski center Mengeš
Organizacija: Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš, AIA Mladinski center Mengeš.

petek, 13. marec 2020 ob 17.00
DINOZAVER JE V MOJI KADI
otroška predstava
Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš
starost: 3+
brezplačne vstopnice
AIA Mladinski center Mengeš
Organizacija: Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš, AIA Mladinski center Mengeš.

ponedeljek, 16. marec 2020 ob 19.30
BRANKA ANDROJNA: DR. JOE DISPENZA, Prevzemimo odgovornost za svoja dejanja
Vstop prost!
Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš
Organizacija: Branka Androjna, Krajevna knjižnica Janeza Trdine Mengeš.

torek, 3. marec 2020 ob 17.00
V AMAZONSKEM DEŽEVNEM GOZDU
Krajevna knjižnica Ihan
predava: Tina Bukovec
Pri 21. letih je popotnica Tina Bukovec odšla živet med domorodce v južnoameriško džunglo. V prvinski svet, takšen kot v resnici je. Brez mask, človeškega napredka, interneta, elektrike in ostalih prisiljenih modernih dodatkov. Vljudno vabljeni!
Vstop prost!
Organizacija: Krajevna knjižnica Ihan.

sreda, 4. in 18. marec 2020 ob 17.00
PRAVLJIČNA URICA
Krajevna knjižnica Ihan
starost: 4+
Predhodna prijava: 08 205 01 73
Organizacija: Krajevna knjižnica Ihan.

četrtek, 5. marec 2020 ob 17.00
VAZA Z ROŽICAMI
ustvarjalna delavnica
Krajevna knjižnica Ihan
delavnico vodi: Gordana Bajuk
starost: 4+
Predhodna prijava! 08 2050173
Organizacija: Krajevna knjižnica Ihan.

sreda, 11. marec ob 17.00
BRALNE TAČKE – beremo kužku
Krajevna knjižnica Ihan
starost: 4+
Predhodna prijava! 08 2050173
Organizacija: Društvo ambasadorji nasmeha, Krajevna knjižnica Ihan.

torek, 17. marec ob 19.00
ROČNA DELA
ustvarjalna delavnica
Vabljeni na skupno druženje ročnih spretnosti, kjer si bomo izmenjevali dragocene izkušnje in ustvarjali nove izdelke. Na tokratnem druženje bomo kvačkali pirhe. Dobrodošli tudi začetniki. Uporabili/ponovili bomo osnove kvačkanja.
Krajevna knjižnica Ihan
delavnico vodi: Erika Omejec
Predhodna prijava! 08 2050173
Organizacija: Krajevna knjižnica Ihan

četrtek, 19. marec ob 19.00
DOMAČA KOZMETIKA
ustvarjalna delavnica za odrasle
Na delavnici bomo izdelovali piling za telo in mazilo s karitijevim maslom.
Krajevna knjižnica Ihan
delavnico vodi: Urška Justin
Predhodna prijava! 08 2050173
Organizacija: Krajevna knjižnica Ihan

četrtek, 12. marec ob 18.00
VELIKE SKRBI MALEGA PETELINA
lutkovna predstava
Dvorana Marjance Ručigaj (Center Ivana Hribarja)
Vstop prost!
Organizacija: Lutkovno gledališče Pravljičarna, Krajevna knjižnica Tineta Orla Trzin

3., 4., 10., 11., 17., 18., 24., 25. in 31. marec 2020 (vsak torek od 10.00 do 11.00 in sreda od 16.00 do 17.00)
IGRALNE URICE
družinska igralna urica
Krajevna knjižnica Tineta Orla Trzin
Vstop prost!
Organizacija: Krajevna knjižnica Tineta Orla Trzin

3., 5., 10., 12., 17., 19., 24., 26. in 31. marec 2020 (vsak torek in četrtek) ob 16.00
IGRAJ SE Z MANO
družinska igralna urica
Krajevna knjižnica Daneta Zajca Moravče
animatorka: Katja Nemec

sreda, 4., 11., 18. in 25. marec 2020 ob 17.00
NEKOČ, NEKJE …
pravljična urica
Krajevna knjižnica Daneta Zajca Moravče
pravljičarka: Lara Nemec
4+
Predhodna prijava: 01 723 13 59

Knjižnica Domžale

 

Tagi