Kino v parku prijetno popestri poletne domžalske večere

Včeraj zvečer, ko je padel mrak in so na nebu zakraljevale zvezde, smo obiskali Kino v parku, kjer so se na velikem platnu sprehajali tajni agentje in reševali svet. Seveda nas je zanimalo kakšno je vzdušje pri obiskovalcih, ki obiščejo kino pod zvezdami.

Vzdušje je bilo zelo prijetno. Obiskovalci, ki jih je bilo polno, nekateri so namreč sedeli tudi na tleh, so nad takšnim projektom izredno zadovoljni. Kar v prevodu pomeni, da Kino v parku lepo popestri poletne domžalske večere. Filme pa si obiskovalci lahko ogledajo brezplačno.

Če so včeraj po Češminovem parku skakali tajni agentje, pa bo danes zvečer zgodba čisto drugačna. Park bo obiskala večna najstnica. To pomeni, da bo danes zvečer idealna prilika za romantiko … Če ne veste, kam zvečer povabiti svojo boljšo polovico, jo pripeljite v Češminov park. Seveda na romantičen večer pod zvezdami. Za vse ostalo pa bo poskrbela večna najstnica …

Laggies / romantična komedija / režija: Lynn Shelton / scenarij: Andrea Seigel / igrajo: Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Sam Rockwell, Mark Webber, Ellie Kemper, Jeff Garlin, Gretchen Mol, Eric Riedmann, Kaitlyn Dever, Daniel Zovatto, Sara Coates, Kirsten deLohr Helland / 2014, ZDA / distribucija: Karantanija Cinemas / 99’ /

28-letna Megan na srednješolskem srečanju spozna, kako malo se je v enajstih letih spremenilo v njenem življenju. Kaplja čez rob je nepričakovana ženitna ponudba dolgoletnega fanta, zato se Megan odloči, da bo vzela teden dni časa za razmislek o svojem življenju. Skrije se pri najstnici Anniki, ki jo spozna po naključju, življenje v družbi razposajenih najstnikov pa ji omogoči novo razumevanje življenjskih prioritet. Za dodaten zaplet poskrbi Annikin samski oče, ki v Megan vzbudi nepričakovane občutke ljubezni.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar
Tagi