Kino v parku: pregled filmskih projekcij od 11. julija do 13. julija 2024

Samo še do sobote, 13. julija 2024, si lahko v Češminovem parku v Domžalah ogledate skrbno izbrane poletne filme v sproščenem vzdušju. Vse projekcije filmov so brezplačne in se začnejo ob 21:30 v Češminovem parku v Domžalah. 

V čarobnem ambientu Češminovega parka je na voljo 200 sedežev, brez sedežnega reda in rezervacij. Obiskovalci s seboj lahko prinesemo tudi svoje ležalnike, stole ali piknik odeje in se udobno namestimo ter uživamo v filmskem večeru. V primeru slabega vremena se projekcije ob isti uri prestavijo v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61, Domžale).

Četrtek, 11. julij 2024: Radikal 

Učenci osnovne šole v obmejnem mehiškem mestu sodijo med najslabše v državi. Njihov svet je poln nasilja, revščine in korupcije, v razredu pa vlada vzdušje strogosti in discipline. Toda novi učitelj Sergio se odloči poskusiti nekaj povsem drugačnega. Da bi prebudil radovednost učencev in pomagal uresničiti njihov potencial, vpelje radikalno novo metodo poučevanja. Rezultati presenetijo vse …

Petek, 12. julij 2024: Samo ne ti

V komediji Samo ne ti bi lahko bila Bea (Sydney Sweeney) in Ben (Glen Powell) na prvi pogled idealen par, toda po čudovitem prvem zmenku se zgodi nekaj, kar nenadoma ohladi njuno gorečo privlačnost – dokler se usoda ne poigra z njima, ko se nepričakovano srečata na poroki v Avstraliji. In skleneta narediti, kar bi naredila vsaka zrela odrasla dvojica: pretvarjata sta, da sta par.

Sobota, 13. julij 2024: Gepack

Navdih za t. i. road movie je bila resnična pot na morje, ki se je zgodila režiserju (Žiga Kukovič) in igralcu (Robert Kladnik), ko sta se prvič s prijatelji odpravila na morje. Film je začel nastajati leta 2022 v gverilski produkciji brez proračuna. Žiga Kukovič in Robert Kladnik imata izkušnje s tovrstnim ustvarjanjem vsebin, saj sta izjemno aktivna in gledana na aplikaciji TikTok, kjer objavljata kratke videe. Kljub temu, da je bil film ustvarjen praktično iz nič, je ekipi prinesel Zlati Muvit in nagrado občinstva.

Se vidimo v Češminu!

Karin Božič Zupančič; Foto: KD Franca Bernika Domžale, Občina Domžale

Sorodni prispevek:

Poletni Kino v parku je nazaj

Tagi