Jesenski koncert ŽePZ Stane Habe DU Domžale tokrat s šaljivkami in zbadljivkami

Jesen, ki je pred časom obiskala naše kraje, ni prinesla samo odpadanja listja z drevja, temveč tudi tradicionalni Jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe DU Domžale, ki ga vodi Marika Haler. Tako kot vsako leto se je tudi letos koncerta udeležilo veliko število obiskovalcev, ki so dodobra napolnili avlo OŠ Domžale.

Tradicionalni Jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe Društva upokojencev Domžale, ki je v avli OŠ Domžale potekal v petek, 14. novembra 2014, je tokrat minil v bolj šaljivem vzdušju, saj so pevke obiskovalce razvedrile s šaljivkami in zbadljivkami. Za prijetnejši večer pa so bili z njimi tudi citrarke Notice, ki delujejo v okviru Društva Lipa Domžale in ljudski pevci nekdanjega moškega zbora. Koncert je povezovala Draga Jeretina – Anžin.

Na tradicionalnem jesenskem koncertu so pevke in gostje zapeli v spomin na nekdanjega ustanovitelja tega zbora, nepozabnega glasbenika, častnega občana Občine Domžale, prof. Staneta Habeta. Na koncertu, ki ga vedno odlično skupaj s svojimi pevkami ter gosti, spelje zborovodkinja ŽePZ Stane Habe DU Domžale, Marika Haler, sta nekaj besed spregovorila tudi predsednik KS Slavka Šlandra, dr. Franc Habe ter domžalski skladatelj, pedagog, dirigent in glasbenik, prof. Tomaž Habe. Pevke zbora in gostje pa so obiskovalcem prinesle jesensko obarvano zgodbo.

Več foto utrinkov s koncerta si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi