Godba Domžale med cvetočimi gredicami in dinozavri

V soboto, 3. maja 2014, so godbeniki domžalske godbe popestrili dan marsikateremu obiskovalcu Arboretuma Volčji Potok. Zagotovo pa si ga bosta zelo dobro zapomnila mladoporočenca, ki sta se naključno srečala z godbo, ki jima je nato pod cvetočimi kostanji zaigrala poročno skladbo.

Kljub mrzlemu vetru in oblačnemu vremenu, za trenutek je že kazalo, da bodo godbeniki z igranjem pregnali oblake, saj je za nekaj minut posijalo sonce, je nastop minil v veselem razpoloženju. Tako so promenadno zaigrali na travniku pod cvetočimi kostanji, zatem pa jih je pot zanesla med že zdavnaj izumrla bitja, ki so jih letos v Arboretumu nekaj oživili ter jim dali še glas.

Obiskovalci Arboretuma so godbenikom zaploskali ob vsaki pesmi, ki so jo z velikim veseljem in zanosom zaigrali. Pot jih je vodila ob jezerih Arboretuma, pa mimo upravne zgradbe. Po dobri uri in pol so promenadni koncert zaključili pred vhodom v park, kjer so ga tudi začeli. Minil je še en dan in še en koncert v tem jubilejnem letu, ko Godba Domžale praznuje 130-letnico delovanja.

Več foto utrinkov iz promenadnega koncerta si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi