Fotobranje v Knjižnici Domžale

V okviru Nacionalnega meseca skupnega branja bodo v Knjižnici Domžale organizirali brezplačno predstavitveno delavnico fotobranja.

Matej Sedmak se je leta 2004, kot dvajsetletni fant podal na pot okrog sveta brez denarja v žepu. O svojih dogodivščinah je takrat napisal knjigo Peacehiker okoli zemlje brez denarja. Kasneje se je uveljavil kot edini licenčni inštruktor fotobranja v Sloveniji. Fotobranje je ena izmed najučinkovitejših in najbolj popularnih izobraževalnih metod na svetu, ki vodi k hitrejšemu in učinkovitejšemu branju ter učenju. Bistveno pri fotobranju je, da smo dovolj odprti, da smo pripravljeni sprejeti in poskusiti popolnoma drugačen koncept branja.

Matej Sedmak opozarja, da so za leposlovje še vedno bolj učinkoviti popoldan časa, udobna zofa in čajna skodelica na dosegu roke. Fotobranje je namenjeno tistim, ki morajo predelati večjo količino gradiva, bodisi za študij, delo ali posamezniku, ki se ves čas želi učiti.

Predavatelj  bo gost v Knjižnici Domžale, v torek 8. oktobra ob 18.00 uri, kjer bo v dve urni predstavitveni delavnici delil z nami tehnike, s katerimi boste obvladali večje količine gradiva.

Vabljeni v prijetno družbo.

Knjižnica Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi