Filmsko kopališče tudi v avgustu

Domžalsko kopališče se bo 20. in 21. avgusta, ponovno spremenilo v Filmsko kopališče, kjer si boste na velikem platnu v soju zvezd lahko ogledali projekciji dveh filmov. Prvi dan bo na sporedu projekcija slovenskega filma Gajin svet, mladinske uspešnice lanskega leta, drugi dan pa se boste na predpremieri filma Yesterday skupaj z Jackom podali na očarljivo pustolovščino polno odlične glasbe in prikupno romantičnega humorja. Zgrabite svojo najljubšo odejo, napihljivo blazino, ležalnik, povabite svoje prijatelje ali družino in izkoristite zaključek poletja za ogled zabavne filmske poslastice kar iz bazena.

Na kopališču bo na voljo 250 stolov, dobrodošle so tudi blazine, ležalniki, odeje in brisače. Bazen je v času projekcije odprt, tako, da si lahko film ogledate tudi iz vode, zato lahko prinesete napihljive blazine, plavalne obroče in ostale pripomočke za plovbo na bazenu. Tudi med projekcijo veljajo pravila obnašanja na bazenu. Vstop na kopališče bo mogoč od 20.30 ure dalje, filmska projekcija pa se začne ob 21.00 uri.

Filmsko kopališče – Gajin Svet

Filmsko kopališče bo v torek, 20. avgusta, ponovno odprlo svoja vrata. Tokrat si bomo ogledali mladinsko uspešnico lanskega leta – Gajin svet. Brezplačno! Tudi tokrat bo na voljo 250 dolgočasnih stolov, lahko pa vzamete stvari v svoje roke in si film pogledate na bolj inovativen način, recimo iz svoje odeje, ležalnika, napihljivega flaminga, traktorske gume, jabooza, sup-a, kanuja …

Enajstletna Gaja (Tara Milharčič) živi skupaj z očetom Petrom (Sebastian Cavazza) in štirinajstletno sestro Teo (Neža Smolinsky), potem ko se njena mama Nina (Jana Zupančič) pridruži organizaciji Zdravniki brez meja v Liberiji. Ker so v družini tako rekoč čez noč ostali samo trije člani, se skušajo znova postaviti na noge in ujeti ritem vsakdanjega življenja.Gaja vadi saksofon in se druži s svojim najboljšim prijateljem Maticem (Anže Gorenc), ki je sicer računalniški genij, a je hkrati tudi večna žrtev svojih močnejših sošolcev. Gaje seveda nič ne ustavi, da mu ne bi stala ob strani na vsakem koraku. Skupaj med drugim izpilita tudi načrt, kako rešiti sestro Teo in njeno prijateljico Dašo (Gitica Jakopin), ki sta zaradi svojih naivnih najstniških glav zabredli v svet spletnih nevarnosti.

Filmsko kopališče – Yesterday

Kaj bi naredili, če nihče na svetu ne bi slišal za eno najbolj priljubljenih skupin vseh časov, vi pa bi znali zaigrati vse njihove največje uspešnice? To se po spletu nepredvidenih okoliščin zgodi mlademu umetniku Jacku Maliku. Predpremiera filma Yesterday se bo odvila v sredo, 21. avgusta, na Filmskem kopališču, ob 21. uri, kjer se bomo skupaj z Jackom podali na očarljivo pustolovščino, polno odlične glasbe in prikupno romantičnega humorja. Kako bo Jack rešil veliko dilemo – ali naj postane svetovno slaven ali naj razkrije, da skladbe niso njegove?

Karte lahko kupite na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika Domžale, prek spleta ali dve uri pred predstavo na blagajni Kopališča Domžale. Cena je 5 EUR.

Miha Ulčar; Foto: Mestni kino Domžale, Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Tagi