Filmsko kopališče Domžale

Mamma mia: Spet začenja se

Mestni kino Domžale bo letos prvič pripravil presenečenje … Filmsko kopališče! V četrtek, 9. avgusta 2018, si boste ob 21. uri med namakanjem nog ali na blazini iz domžalskega bazena lahko ogledali projekcijo filma Mamma mia: Spet začenja se.

Cena vstopnice: 5 eur. Vstopnice bodo na voljo eno uro pred začetkom projekcije na blagajni pri glavnem vhodu na kopališče. Rezervacij ni.

V primeru slabega vremena projekcija odpade, o odpovedi projekcije pa Vas bomo na naši internetni in FB strani obvestili najkasneje do 20.00 ure. V primeru prekinitve projekcije zaradi dežja ali slabega vremena si boste lahko z vstopnico ogledali katerokoli projekcijo v Mestnem kinu Domžale na Ljubljanski 61. Informacije glede projekcije lahko dobite tudi na tel. 01 722 50 50.

Na kopališču je na voljo 250 sedežev, dobrodošle so tudi blazine, odeje in brisače. Bazen je v času projekcije odprt, tako, da si lahko film ogledate tudi iz vode, zato lahko prinesete napihljive blazine, plavalne obroče in ostale pripomočke za plovbo na bazenu. Tudi med projekcijo veljajo pravila obnašanja na bazenu.

Mamma mia: Spet začenja se
glasbena komedija / Mamma Mia! Here We Go Again / režija: Ol Parker / scenarij: Ol Parker / igrajo: Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Meryl Streep, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Julie Walters, Christine Baranski, Alexa Davies, Jeremy Irvine, Josh Dylan, Hugh Skinner / 2018, ZDA, Hrvaška / distribucija: Karantanija / 114′

Konec poletja se bo spet začelo: na filmska platna prihaja drugi del uspešnice Mamma Mia, v katerem bomo spoznali simpatično Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji mama Donna nikoli ni zaupala njegovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev. Zgodba se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti.

Snemanje drugega dela priljubljenega muzikla je potekalo na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba tudi v drugem delu. Znova bomo lahko zaplesali in zapeli na glasbo priljubljene skupine ABBA, in sicer na uspešnice, ki jih v prvem delu nismo slišali.

Vrača se originalna igralska zasedba, ki smo jo dodobra spoznali v prvem delu, tokrat pa se v muziklu predstavijo tudi novi obrazi – ki bodo zaigrali glavne igralce v mladih letih. Zgodba se torej vrača nekaj desetletij v preteklost in se prepleta s sedanjostjo.

Zavod za šport in Rekreacijo Domžale

Tagi