Dobrodelni gasilski koncert letos v znamenju jubileja

"Veseli smo, kadar lahko pomagamo tistim, ki so pomoči najbolj potrebni"

V četrtek, 3. oktobra 2019, ob 19. uri se bo v Športni dvorani Domžale odvijal jubilejni 10. dobrodelni gasilski koncert, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev. Kot je že običaj, bo koncert postregel z obilico odlične glasbe in pravo mero humorja.

Letošnji dobrodelni gasilski koncert, že deseti zapovrstjo, bo seveda v znamenju jubileja in tudi tega, da smo občanke in občani dobrodelni gasilski koncert vzeli za svojega ter tudi na ta način izkazujemo spoštovanje do gasilcev in njihovih družin. Prostovoljni gasilci in njihove družine se prav tako soočajo s finančnimi težavami in problemi, ki jih le s svojimi dobrimi dejanji žal ne morejo rešiti. Z organizacijo in udeležbo na vsakoletnem koncertu pa vedno znova dokazujemo, da nam ni vseeno za sočloveka. Za človeka z veliko začetnico, ki se, ko zasliši na pomoč, takoj odzove in pomaga.

Jubilejni dobrodelni gasilski koncert, ki bo potekal v organizaciji Gasilske zveze Domžale in Občine Domžale, bodo popestrili številni glasbeni gostje in drugi nastopajoči, ki so se odpovedali honorarju in tudi sami na ta način pokazali podporo gasilcem in gasilstvu. Za dobro voljo in pester večer bodo tokrat poskrbeli Tanja Žagar, Vili Resnik, Skupina Calypso, ansambel Vihar, Veseli Dolenjci, ansambel Zeme, Klapa Koprivnica, MoPZ CZR Domžale in Godba Domžale. Program bo povezovala Barbara Božič, za humor pa bo poskrbel Franci Podbrežnik – Solčavski.

Vabljeni v četrtek, 3. oktobra 2019, ob 19. uri v Športno dvorano Domžale na prijeten koncert za dober namen, ki bo med drugim tudi popestril družabno dogajanje in življenje v naši občini.

Prodaja vstopnic:

  • eventim.si in prodajna mesta v sistemu EVENTIM
  • pri vseh PGD v občini Domžale
  • CZR Domžale
  • Gostilna Keber, Domžale
  • in uro pred prireditvijo

Z nagradno igro do brezplačne vstopnice

Skupaj z Gasilsko zvezo Domžale bomo našim zvestim bralcem, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, podelili 5 brezplačnih vstopnic za ogled letošnjega jubilejnega koncerta. Nagradno vprašanje: “Naštejte tri nastopajoče, ki bodo letos nastopili na dobrodelnem gasilskem koncertu.” Odgovore pošljite na e-naslov info@domzalec.si do nedelje, 29. septembra 2019, do 24. ure. Izmed vseh prispelih pravilnih odgovorov bomo izžrebali pet srečnežev, ki bo prejelo brezplačno vstopnico za koncert.

Utrinke z lanskoletnega dobrodelnega gasilskega koncerta si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Tagi