Dobrodelna projekcija nepalskih filmov v Mestnem kinu Domžale

S skupnimi močmi za pomoč otrokom in drugim prebivalcem v potresu močno prizadetega kraja Banepa nedaleč od Katmanduja

V torek, 19. maja 2015, ob 20.30 uri bo v Mestnem kinu Domžale potekala dobrodelna projekcija dveh nepalskih filmov, s katero bodo tudi v Kulturnem domu Franca Bernika in Mestnem kinu Domžale, skupaj z vami, dali svoj prispevek pri zbiranju sredstev za žrtve nedavnega potresa v Nepalu.

Društvo za gorsko kulturo Domžale, ki je v letošnjem programu festivala gorniškega filma Domžale organiziralo poseben dogodek Namaste Nepal, želi v sodelovanju s posameznimi organizacijami podpreti Nepal in njegove prebivalce tudi po uničujočem potresu. Dobrodelne projekcije nepalskih filmov Sunakali in Puntejevo kolo bodo med 12. in 20. majem 2015. Akciji se pridružuje tudi Mestni kino Domžale, vsa sredstva, zbrana od prodaje vstopnic pa bodo namenjena pomoči otrokom in drugim prebivalcem v potresu močno prizadetega kraja Banepa, nedaleč od Katmanduja.

Vstopnina, ki bo dobrodelni prispevek za Nepal, bo enotna – 10 evrov, celoten izkupiček pa bo namenjen dobrodelnemu projektu Namaste Banepa. Projekcije se bo udeležil tudi častni generalni konzul Nepala v Sloveniji Aswin Kumar Shrestha.

Rezervacija vstopnic 01 722 50 50.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Društvo za gorsko kulturo Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi