Češminov park bodo nocoj obiskali varuhi galaksije, ki prihajajo naravnost iz zunanjih meja vesolja

Današnji večer bodo Češminov park v Domžale obiskali Varuhi galaksije. Njihov prihod, prišli bodo iz zunanjih meja vesolja, se predvideva ob 21.30 uri.

Vse kar rabite je samo to, da pridete tja in si ogledate vse skupaj ter se pobližje seznanite z varuhi galaksije. Če pa boste imeli že kaj prej več časa, potem ste od 19. ure dalje vabljeni na sejem filmskih plakatov, kjer bodo razstavljeni plakati filmov, ki so jih v Mestnem kinu Domžale predvajali v zadnjih dveh letih.

Kino v parku: Varuhi Galaksije – 2. dejanje
akcijska zf pustolovščina / Guardians of the Galaxy Vol. 2 / režija: James Gunn / scenarij: James Gunn in Nicole Perlman po stripu Dana Abnetta in Andyja Lanninga / igrajo: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sylvester Stallone, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Kurt Russell / 2017, ZDA / distribucija: 2i film / 136’ / IMDb / uradna stran

Lokacija: Kino v parku / Češminov park
Petek, 14. 07. 2017
ob 21:30h

Ob zvočni spremljavi "Super mikstejpa #2” se Varuhi galaksije v drugem dejanju znova odpravljajo na pustolovščine po zunanjih mejah vesolja. Medtem ko skušajo razkriti skrivnostno poreklo Petra Quilla, se morajo boriti za obstanek novonastale superherojske družine. Stari sovražniki postanejo novi zavezniki in najbolj priljubljeni liki iz klasičnih stripov, bodo našim junakom priskočili na pomoč.

Sejem filmskih plakatov
V petek, 14. junija bomo od 19.00, pa do pričetka večerne projekcije v Češminovem parku v okviru letnega kina "Kino v parku” priredili sejem filmskih plakatov. Razstavljeni bodo plakati filmov, ki smo jih predvajali v zadnjih dveh letih in so še vedno v našem arhivu. Lahko si jih boste ogledovali, še bolj pa bomo srečni, če jih boste varno zvite odnesli domov. Brezplačno seveda.

Nekaj dodatnih informacij o letošnjem Kinu v parku
Vse projekcije Kina v parku so brezplačne. V parku je na voljo 200 sedežev, če želite pa lahko prinesete tudi svoje lastne stole in ležalnike, če pa radi posedate na travi, priporočajo piknik odeje! Kot vsako leto bo pri pavilijonu v Češminovem parku obratovala filmska kavarna z vsem, kar potrebujete za prijeten ogled večernega filma. Prvo pivo bo na voljo uro pred projekcijo.

Vabljeni tudi na spremljevalne dogodke, še posebej na filmsko stojnico, ki bo vsak dan od 19.00 do začetka filma namenjena predvsem najmlajšim. Letos boste lahko znova odnesli vaš najljubši filmski plakat z "sejma plakatov”, za nagrade pa se boste lahko potegovali v natečaju za enominutni video.
Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču OŠ Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra. V slučaju slabega vremena se projekcija prestavi na nedeljo.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Kino napovedniki
Tagi