Češminov park bo nocoj poln strasti in ljubosumja

Ponovno je tukaj četrtek, kar pomeni, da bo zvečer v Češminovem parku ponovno zaživel Kino v parku, kjer si boste na velikem platnu pod zvezdami lahko brezplačno ogledali film. Tokrat bo na sporedu kriminalna drama z naslovom Nemirna obala. Že ime pove, da bo tokrat nemirno in da ne bo manjkalo strasti in ljubosumja in vse kar spada poleg.

Še ta četrtek, petek in v soboto, si boste lahko na velikem platnu Kina v parku brezplačno ogledali filme, nato pa se bo kino pod zvezdami poslovil za leto dni. Vremenoslovci so napovedali lepo vreme, tako da bojazni, da bi kaj priletelo z neba, ni. Nocoj, točno ob 21.30 uri se bo na velikem platnu odvrtel film poln strasti in ljubosumja, zato je priporočljivo imeti s seboj robčke. Za vse ostalo pa bodo poskrbeli iz Kulturnega doma Franca Bernika.

Kino v parku: Nemirna obala

Četrtek, 21. 07. 2016
ob 21:30h Kino v parku / Češminov park

kriminalna drama / A Bigger Splash / režija: Luca Guadagnino / scenarij: David Kajganich / igrajo: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Dakota Johnson, Matthias Schoenaerts / 2015, Italija, Francija / distribucija: Fivia / 125’ /

Rokerska zvezda Marianne Lane po operaciji glasilk okreva na vulkanskem otoku Pantelleria. Z mladim ljubimcem Paulom se v miru in tišini predajata soncu, sladkemu brezdelju in čutnim užitkom. Potem pa se pred njima kot strela z jasnega nariše Mariannin nekdanji partner, glasni, neukročeni glasbeni producent Harry, ki za nameček pripelje s seboj še izzivalno hčerko Penelope. Gosta prineseta vznemirljivo poživitev, a iz njune prtljage puhtijo lepljivi spomini, ki se na krilih bližajočega puščavskega vetra dvigajo nad brezskrbnimi dopustniki in se lomijo v rušilni val, ki mu ne bo moč ubežati. Čuten, z erotiko in rokenrolom prepojen psihološki triler o štirih ljudeh, ki na razbeljenem otoku sredi sredozemskega morja odprejo Pandorino skrinjico spominov, strasti in ljubosumja.

Festivali, nagrade: Benetke. Busan. London. Mumbaj. LIFFe.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KD Franca Bernika Domžale; Video: FIVIA
Tagi