Če potrebujete alibi, potem morate zvečer obiskati Češminov park

Danes ob 21.30 uri zvečer si boste lahko v Češminovem parku na velikem platnu brezplačno ogledali film pod zvezdami. Tokrat bo na velikem platnu Kina v parku na sporedu projekcija filma Alibi.com, ki govori o mladem poslovnežu Gregu, ki si nikoli ni predstavljal, da obstaja toliko ljudi, ki so pripravljeni plačati mastne denarce za to, da jim nekdo zagotovi alibi.

Kino v parku je v četrtek odprl svoja vrata, kjer si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek in sobota) med 6. in 22. julijem pod zvezdami brezplačno ogledali devet filmskih projekcij. Poleg tega pa bodo na voljo tudi spremljevalni dogodki.

Kino v parku: Alibi.com

komedija / Alibi.com / režija: Philippe Lacheau / scenarij: Philippe Lacheau, Julien Arruti, Pierre Dudan / igrajo: Philippe Lacheau, Tarek Boudali, Elodie Fontan, Nathalie Baye, Didier Bourdon / 2017, Francija / distribucija: Karantanija / 90’ / IMDb

Sobota, 08. 07. 2017
ob 21:30h
Kino v parku / Češminov park

Mladi poslovnež Greg si ni nikoli predstavljal, da obstaja toliko ljudi, ki so pripravljeni plačati mastne denarce za to, da jim nekdo zagotovi alibi. Njegov start-up Alibi.com, ki svojim klientom zagotavlja, da njihovi bližnji nikoli ne izvejo, kaj v resnici počnejo, doživi neverjeten razcvet. Ne samo, da se poslovni uspehi kar vrstijo, sreča celo dekle svojih sanj – čedno svetlolaso Flo, ki ima samo eno "napako”: ne mara lažnivcev. Ker je Greg pravi specialist v izmišljevanju zgodbic, svoji novi ljubezni naplete, da v resnici opravlja delo stevarda. Njegovo življenje pa se še dodatno zaplete, ko ugotovi, da je eden od klientov tudi zaročenkin oče in njegov bodoči tast.

Nekaj dodatnih informacij o letošnjem Kinu v parku

Vse projekcije Kina v parku so brezplačne. V parku je na voljo 200 sedežev, če želite pa lahko prinesete tudi svoje lastne stole in ležalnike, če pa radi posedate na travi, priporočajo piknik odeje! Kot vsako leto bo pri pavilijonu v Češminovem parku obratovala filmska kavarna z vsem, kar potrebujete za prijeten ogled večernega filma. Prvo pivo bo na voljo uro pred projekcijo.

Vabljeni tudi na spremljevalne dogodke, še posebej na filmsko stojnico, ki bo vsak dan od 19.00 do začetka filma namenjena predvsem najmlajšim. Letos boste lahko znova odnesli vaš najljubši filmski plakat z "sejma plakatov”, za nagrade pa se boste lahko potegovali v natečaju za enominutni video.

Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču OŠ Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra. V slučaju slabega vremena se projekcija prestavi na nedeljo.

Spored letošnjega Kina v parku, si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: kcskino, arhiv Domžalca; Video: kcskino
Tagi