“Angeli nikoli ne umrejo”, pravi v svoji knjigi Tomaž Jeglič

Mladi Domžalčan Tomaž Jeglič je pred kratkim v samozaložbi izdal svojo prvo knjigo »Angeli nikoli ne umrejo.« Razlog, da je nastala knjiga izpod njegovega peresa, je v tem, da je bil pred časom zaljubljen, pa ga izbranka ni marala. V knjigi se je zato odloči napisati nekaj vrstic v tisto smer, kako bi bilo, če bi bil skupaj z njo, tako kot si je želel.

Kaj se dogaja v knjigi?
Knjiga govori o tem, kako glavna junakinja Nikol vidi Tomasa. Kljub temu, da se ji zdi simpatičen, pa se ne more odločiti ali bi ostala z njim ali pa morda šla po svoje, saj se ji v zadnjem obdobju dogajajo same zanimive reči… Ker pa je ptica svobode, se rada prepušča trenutkom in situacijam, do katerih jo življenje pripelje. Drugače pa si sami preberite. (smeh)

Kje se lahko naroči knjigo?
Knjigo se da naročiti na ANGELINIKOLINEUMREJO@gmail.com, za tiste najbolj zainteresirane. Javnih predstavitev zaenkrat še ne načrtujem, saj se bom v tem letu raje več posvečal oglaševanju. Če kdo želi, mu zadevo predstavim tudi osebno na domu, drugače pa se bom zelo trudil, da bi se povezal s kakšnim znanim podjetjem, da bi moj izdelek lahko ljudje dobili kot darilo. Npr. zraven nakupa novega avtomobila ali pa obiska priznane restavracije.

Menda se ukvarjate tudi z glasbo?
Ja, malce pa res. Trenutno veliko delam na podlagah in se učim delati raznorazne melodije.
Ko bom dobro naštudiral tehnike snemanja, pa bom za zraven še malo zarepal. (smeh)

Kako preživljate svoj prosti čas?
Hodim v naravo, kjer delam razne tehnike Qi gonga, ki je gibanje, ki te popolnoma sprosti in je koristno za zdravje. Zelo rad pa se tudi samo sprehajam. Rad se družim s prijatelji, ustvarjam v glasbi. Včasih pa zavijem tudi v kino, če imam dobro družbo ali pa doma zbijam šale s svojimi bratci.

Kako vidite svojo prihodnost?
Prihodnost? Uf, zelo težko vprašanje. Če se bo knjiga dobro prodajala, bom zagotovo napisal še nadaljevanje. Poročiti se pa še zaenkrat ne nameravam. Verjetno se bom še naprej ukvarjal z glasbo. Zelo pa me zanima tudi zdrav način življenja.

Bo nastala še kakšna knjiga izpod vašega peresa?
O tem, če bom še pisal niti sam ne vem… Trenutno sestavljam skupaj neke tekste, ki pa so glede nekaterih stvari tako nazorni, da bi jih upal objaviti le anonimno. Kdo ve, morda pa naslednja pripoved izide pod popolnoma drugačnim naslovom, še bolj napeta in polna akcije, ampak bo avtor ostal anonimen.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi