Zaradi nesrečnih okoliščin trimesečna punčka ostala zaklenjena v avtu. Punčko rešili poklicni gasilci CZR Domžale

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes nekaj po 10. uri dopoldan posredovali na parkirišču trgovskega centra Arkadia na Viru pri Domžalah, kjer se po nesrečnih okoliščinah zaklenil osebni avtomobil, v njem pa je ostala ujeta tri mesece stara dojenčica.

Matjaž Korošec, vodja dnevne izmene CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o zaprosilu za tehnično pomoč na parkirišču trgovskega centra Arkadia, obveščeni danes ob 10.13 uri. Zaradi nesrečnih okoliščin, mlajša mamica je na parkirišču Arkadie parkirala osebno vozilo, nato zapustila voznikov sedež ter šla v zadnji del vozila, kjer se je nahajala njena dojenčica stara tri mesece. V tistem, ko je zaprla voznikova vrata, se je vozilo avtomatsko zaklenilo, ključi pa so ostali v vozilu, tako da ni mogla do nje. Na srečo so vso stvar rešili poklicni gasilci, ki so s tehničnim posegom, brez škode, odprli vrata in malo punčko predali mamici. Seveda sta bila oba zelo zadovoljna, ko sta bila ponovno skupaj.

Korošec nam je še povedal, da so medtem, ko so izvajali tehnični poseg, gasilci s plišasto igračko animirali punčko, da ne bi bila preveč prestrašena. Konec dober, vse dobro!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi