Zamaskiran moški z nožem oropal bencinski servis v Kamniku

Včeraj zjutraj je neznani zamaskirani moški vstopil v prostore Petrolovega bencinskega servisa na Ljubljanski cesti v Kamniku in od prodajalca zahteval, da mu izroči denar, pri tem pa je svoje grožnje podkrepil z nožem in nato sam iz blagajne odtujil denar, kar pa mu ni zadostovalo, saj je odtujil tudi cigarete. Po kaznivem dejanju je peš zbežal proti bližnjim stanovanjskim blokom, ki se nahajajo za oropanim bencinskim servisom na Bakovniku.

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili kamniški policisti včeraj nekaj pred pol deveto uro zjutraj obveščeni o ropu bencinskega servisa na območju Kamnika. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je v prostore bencinskega servis vstopil zamaskirani moški in od prodajalca zahteval, da mu izroči denar. Svoje zahteve je podkrepil z nožem, pri tem pa je sam iz blagajne odtujil denar in cigarete, nato pa zbežal.

Policisti so nemudoma pričeli z aktivnostmi za izsleditev storilca, ki pa do tega trenutka še ni bil izsleden. V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti nadaljujejo s preiskavo.

Opis storilca:

  • moški, suhe postave,
  • visok okoli 170 cm,
  • oblečen v temen, volnen puli, ki ga je imel potegnjenega preko nosu,
  • preko puloverja je imel oblečeno črno bundo,
  • na glavi je imel temno volneno kapo.,
  • obut v modre športne copate in oblečen spodaj v svetlejše, jeans hlače.

Pri sebi je imel tudi nahrbtnik sivo-modre barve, še sporočajo iz PU Ljubljana in naprošajo vse, ki bi lahko posredovali koristne informacije v zvezi z ropom bencinskega servisa v Kamniku oziroma k ugotovitvi storilca tega kaznivega dejanja, da to sporočijo na Policijsko postajo Kamnik (telefonska številka 01/ 830 31 80), na brezplačno telefonsko številko113 ali na brezplačno anonimno telefonsko številko 080-1200.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: splet
Komentarji uporabnikov
Tagi