Zagrozila sta mu z nožem in ga oropala

V petek, 10. januarja 2020, okoli 11.30 ure sta na območju Domžal neznana storilca pristopila do moškega in od njega zahtevala denar. Svojo zahtevo sta podkrepila tako, da sta mu zagrozila z nožem. Moškemu sta odtujila denarnico in nato s kraja pobegnila.

Po podatkih policije v dogodku ni bil nihče poškodovan, policisti pa z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev nadaljujejo in bodo o tem obveščali pristojno tožilstvo.

Opis storilcev:

  1. storilec: visok približno 180 cm, suhe postave, oblečen v sivo črne hlače, jakno s kapuco rdeče barve, okrog obraza je imel nadeto ruto črne barve.
  1. storilec: visok približno okoli 173 cm, suhe postave, oblečen v športne hlače sive barve, temno sivo bundo s kapuco, okrog obraza je imel nadeto ruto črne barve.

—————————————————

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so imeli policisti včeraj v nočnih urah na območju Mengša v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,75 mg/l). Vozilo je prav tako vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, v postopku pa se je nedostojno vedel do policistov. Zaseženo mu je bilo vozilo, izdan plačilni nalog, zoper njega pa bo podan tudi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi