Z mercedesom trčil in obtičal na zaščitni betonski ograji

Danes nekaj po 14. uri je na viaduktu Petelinjek na štajerski avtocesti v smeri Celja prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila znamke Mercedes Benz, s katerim je trčil in obtičal na zaščitni betonski ograji.

Jani Jeraj, vodja I. Izmene poklicne gasilske enote, ki je posredovala na kraju prometne nesreče na viaduktu Petelinjek, v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila, nam je povedal, da so bili o dogodku obveščeni ob 14.09 uri. Po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče in odklopili akumulator na vozilu. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb. Na kraju so bili prisotni tudi policisti in delavci Darsa.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo povedali, da je do nje prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, ki ga je zaneslo desno iz vozišča, kjer je trčil najprej v betonsko odbojno ograjo, nato pa v kovinsko ograjo nadvoza. V prometni nesreči voznik ni bil telesno poškodovan. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi