Voznik, ki je zbil otroka in pobegnil, se je sam javil policiji

Včeraj smo na našem portalu poročali, da se je okrog 18.50 ure v naselju Volčji Potok zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik in otrok na kolesu. Voznik, ki je vozil vozilo znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi otroku nudil pomoč.

Po zbranih podatkih policije, ki je takoj pričela z iskalno akcijo pobeglega voznika, je ta vozil iz smeri Radomelj proti Kamniku in pri nepravilnem prehitevanju trčil v kolo otroka. Po trčenju je otrok padel s kolesa na travnato površino, voznik pa je odpeljal s kraja, ne da bi mu nudil pomoč. Otrok je v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe.

Voznik se je danes popoldan (20. 6. 2018) sam javil na Postaji prometne policije Ljubljana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in dokazov zaradi suma storitve kaznivega dejanja Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči po 328. členu KZ-1.

Na Policijski upravi Ljubljana se zahvaljujejo vsem, ki so jih na podlagi zaprosila za pomoč pri iskanju pobeglega voznika poklicali!

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

Tagi