Voznica zapeljala s cestišča in trčila v drevo

Danes, nekaj pred 11. uro je na Cesti na Brdo v Šentvidu pri Lukovici voznica zapeljala z vozišča in trčila v drevo. V nesreči je voznica utrpela lažje poškodbe.

Matjaž Merkužič, poveljnik poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznice osebnega vozila, s katerim je na Cesti na Brdo zapeljala z vozišča in trčila v drevo, obveščeni ob 10.51 uri. Takoj po prihodu so skupaj z gasilci PGD Prevoje in PGD Blagovica zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter pregledali voznico, katero so nato prevzeli in kraju pregledali še reševalci NMP Domžale. Gasilci so v nadaljevanju še očistili cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so bili prisotni tudi policisti.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče, nam je Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana povedala, da je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala izven vozišča, ter trčila v drevo. V nesreči se je voznica lažje poškodovala. V nesreči je nastalo za okoli 10.000 evrov materialne škode. Voznici bo izdan plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: PGD Blagovica

Komentarji uporabnikov
Tagi