Voznica v križišču Krumperške in Virske ceste trčila v kolono stoječih vozil

Danes nekaj pred 7.30 uro zjutraj je v križišču Krumperške in Virske ceste v Domžalah prišlo do naleta treh osebnih vozil. V nesreči so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o naletu treh osebnih vozil v križišču Krumperške in Virske ceste, obveščeni danes ob 7.23 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, nato pa do prihoda reševalcev NMP ZD Domžale nudili pomoč poškodovani voznici, ki je bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Gasilci so še na vozilih odklopili akumulatorje na vozilih, očistili cestišče razlitih tekočin in pomagali policistom pri usmerjanju prometa.

Korošec nam je povedal, da je do nesreče prišlo v času, ko je kolona vozil v križišču čakala na zeleno luč, pri tem pa naj bi voznica osebnega vozila znamke Ford, ki je pripeljala v križišče, spregledala pred seboj stoječa vozila in s polno hitrostjo trčila v zadnje stoječe vozilo, to pa je nato priletelo v vozilo pred njim. V nesreči je povzročiteljica utrpela hujše poškodbe. Zaradi nesreče je bila dobro uro polovična zapora na Krumperški cesti.

Na kraju nesreče je posredovalo šest gasilcev z dvema voziloma.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi