Vinjen voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo, nato pa še žalil lastnike objekta

Minulo noč, okrog 23. ure je vinjen voznik na območju Mengša z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo ob objektu. Poleg globe za povzročitev prometne nesreče in začasni odvzem vozniškega dovoljenja, zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter obdolžilnega predloga na pristojno okrajno sodišče, je bil voznik oglobljen tudi zaradi žalitve lastnike objekta. Ker pa so se v času nesreče v vozilu nahajale še druge osebe, pa so policisti zoper nega podali tudi predlog za uvedbo postopka na Zdravstveni inšpektorat.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili včeraj okoli 23. ure obveščeni o prometni nesreči na območju Mengša, ki jo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v ograjo ob objektu. V nesreči se ni nihče poškodoval.

V postopku so policisti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal rezultat 0,73 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. Ker je na kraju žalil tudi lastnike objekta, mu je bil izdan plačilni nalog, prav tako pa bo podan predlog za uvedbo postopka na Zdravstveni inšpektorat, saj so se v vozilu nahajale še druge osebe.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi