Veter podrl nekaj dreves, eno padlo na streho stanovanjske hiše

Močan veter je danes proti večeru v občinah Domžale in Mengeš podrl nekaj dreves, zaradi česar so morali posredovati gasilci. V Radomljah se je drevo podrlo na streho stanovanjske hiše, ki je delno poškodovalo tudi fasado, na lokalni cesti Žeje-Dobovlje sta na cestišče padli drevesi, prav tako sta se dve drevesi podrli na cesto, ki pelje na Gobavico v občini Mengeš.

Ob 17.41 uri so gasilci prejeli obvestilo, da je drevo padlo na streho stanovanjske hiše na Trati v Radomljah. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Radomlje, ki so zavarovali kraj dogodka, razžagali in odstranili podrto drevo s strehe ter zamenjali nekaj poškodovanih strešnikov. Drevo je delno poškodovalo tudi fasado na vzhodnem delu stanovanjskega objekta.

Ob 17.51 uri so gasilci PGD Mengeš posredovali na Ogrinovem, kjer so razžagali in s ceste, ki pelje na Gobavico, odstranili dve podrti drevesi.

Ob 18.40 uri so gasilci PGD Žeje-Sveta Trojica prejeli obvestilo, da sta na lokalno cesto Žeje-Dobovlje padli dve drevesi. Gasilci in dežurni delavec KPL so razžagali in s cestišča odstranili drevesi.

Miha Ulčar; Foto: PGD Radomlje

Komentarji uporabnikov
Tagi